Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Στυλίδας Πανουργιάς Πανουργιάς στο scouter.gr

panourgias1

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Στυλίδας Πανουργιάς Πανουργιάς μιλάει στο scouter.gr για το πολυαναμενόμενο ντέρμπι του Σαββάτου με το Μαρτίνο, για τους φιλάθλους -Blue boys- της ομάδας αλλά και τη φετινή εξαιρετική πορεία του Α.Ο Στυλίδας.

 

Η ομάδα χτίστηκε τη φετινή χρονιά για να κάνει πρωταθλητισμό. Μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας και δικαιολογεί απολύτως τον χαρακτηρισμό του φαβορί. Είστε ικανοποιημένος από την παρουσία του συλλόγου στους αγωνιστικούς χώρους και αισθάνεστε δικαίωση για το δημιούργημα σας;

Π.Π.: Η ομάδα του ΑΟΣ δεν χτίσθηκε φέτος, η ομάδα ετοιμάζεται από πέρυσι τα Χριστούγεννα για να πετύχει τους στόχους του φετινού πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα στο σύνολο είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας, σίγουρα όμως πολλοί ποδοσφαιριστές μας έχουν περισσότερα να δείξουν, όπως και πιστεύω να κάνουν στο δεύτερο γύρο.

 

Παρακολουθείτε από κοντά το πρωτάθλημα της Α1. Ποια είναι η άποψη σας και ποιος νομίζετε ότι είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος σας στην προσπάθεια που κάνετε για την πρωτιά;

Π.Π.: Το φετινό πρωτάθλημα έχει πολλές αξιόλογες ομάδες και όλες αποφασισμένες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι στο φαβορί που λέγετε Στυλίδα. Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσω μια είναι το Μαρτίνο και τον φίλο μου Μάκη Ζαχαρόπουλο.

 

Ο φίλαθλος κόσμος της Στυλίδας βρίσκεται στο πλευρό σας στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Θεωρείται ότι είναι ένα ακόμη «όπλο» στην προσπάθεια που κάνετε να κατακτήσετε το πρωτάθλημα και να βρεθείτε στην παραπάνω κατηγορία;

Π.Π.: Το πρώτο στοίχημα που έβαλα με τον εαυτό μου πριν 3 χρόνια ήταν να ξαναγεμίσω το γήπεδο της Στυλίδας και να φέρω το κόσμο ξανά κοντά στην ομάδα. Πριν 3 χρόνια οι φίλαθλοι ήταν λιγοστοί, σήμερα το γήπεδο είναι γεμάτο. Απαντώντας λοιπόν, θεωρώ πως η συμβολή των Blue boys είναι καθοριστική για την επιτυχία της ομάδας. Ιδιαίτερα φέτος έχουν έρθει άνθρωποι που είχαν χρόνια να πατήσουν στο γήπεδο, κάναμε το γήπεδο της Μαλεσίνας έδρα μας και είμαι σίγουρος πως σε κάθε αγώνα θα είναι και περισσότερος ο κόσμος.

 

Βρισκόμαστε σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Πόσο εύκολο είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα πρωταθλητισμού σε μια κατηγορία ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που δεν έχει ιδιαίτερες χορηγίες, δεν έχει ιδιαίτερα έσοδα, αλλά έχει αρκετά έξοδα τα οποία οι περισσότεροι παράγοντες αδυνατούν να καλύψουν;

Π.Π.: Το να καταφέρει κανείς να διατηρήσει μια ομάδα ανταγωνιστική και να μπορέσει να παρέχει σε αυτήν όσα χρειάζεται είναι κάτι πολύ δύσκολο και γίνεται ολοένα και δυσκολότερο. Δεν σας κρύβω πως φέτος τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και για έμενα πολύ, γιατί δυστυχώς δεν έχουμε σαν ομάδα καμία υποστήριξη. Μέχρι πριν 3 χρόνια η ομάδα δεχόταν τις οικονομικές ενισχύσεις από την ΕΠΣ ενώ είχε και τη στήριξη του Δήμου. Τα τελευταία δυο τρία χρόνια δεν έχουμε καμία απολύτως υποστήριξη. Ακόμα και τα αυτονόητα έξοδα όπως το χρώμα για τις γραμμές του γηπέδου ή ακόμα και την καθαριότητα του, δυστυχώς τα πληρώνουμε όλα από την τσέπη μας. Εδώ σημειώστε πως το γήπεδο το χρησιμοποιούν 4 ομάδες και είναι ανοιχτό σε όλους τους δημότες. Μόνοι μας χορηγοί είναι κάποιοι καταστηματάρχες και επιχειρηματίες της πόλης που μας βοηθούν όσο μπορούν και τους ευχαριστούμε πολύ.

 

Κάνοντας ένα flashback στην θητεία σας στον προεδρικό θώκο της Στυλίδας τι καλό κρατάτε και τι δεν θέλετε να θυμάστε;

Π.Π.: Κρατώ όλες τις όμορφες στιγμές, τα δάκρυα μετά από τις ήττες, τους πανηγυρισμούς, τα πειράγματα στις κερκίδες, τα φοβερά γκολ και τα λάθη μας, γιατί όλα αυτά είναι το ποδόσφαιρο που αγαπάμε. Δεν θέλω να θυμάμαι τους ανθρώπους που ζουν από το ποδόσφαιρο και όχι ΓΙΑ το ποδόσφαιρο. Είτε αυτό σημαίνει κοινωνικά, είτε οικονομικά.

 

Αν και νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα το Σάββατο έχετε ένα ματς από αυτά που λέμε «τελικούς-ανόδου» κόντρα στο Μαρτίνο στην έδρα σας, μια από τις καλύτερες και πιο εντυπωσιακές ομάδες της κατηγορίας. Πως αντιμετωπίζετε το συγκεκριμένο παιχνίδι; Ενδεχόμενο στραβοπάτημα θα σας πτοούσε ενόψει συνέχειας;

Π.Π.: Το Σάββατο αγωνίζονται οι δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, το να κάνει κανείς προγνωστικά κατά την γνώμη μου θα ήταν λάθος. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Στην αγωνιστική κατάσταση που είναι η ομάδα μας αυτή τη στιγμή έχω απολυτή εμπιστοσύνη τόσο στους ποδοσφαιριστές, όσο και στον μεγάλο Πέτρο Καραϊσκο.

 

Γιατί κατά την άποψη σας το Φθιωτικό ποδόσφαιρο είναι τελματωμένο τα τελευταία χρόνια και δεν έχει μια ομάδα στις υψηλές κατηγορίες; Είναι θέμα παραγόντων όπως λένε αρκετοί;

Π.Π.: Είναι συνδυασμός… Των λάθος παραγόντων με την κακή νοοτροπία! Παράδειγμα, όλοι μιλάνε για την ιστορία της όποιας ομάδας και δεν μιλάει κανείς για το μέλλον. Η ιστορία μιας ομάδας δεν φτάνει για να πάει μπροστά, την τιμούμε και την σεβόμαστε αλλά αν δεν καταλάβουμε πως πρέπει να καθαρίσει ο χώρος από όλους τους ανθρώπους που ζουν μέσα από αυτές τις ομάδες, τότε η επιτυχίες θα είναι προσωρινές. Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε ένα πολύ αξιόλογο πρόεδρο στην ΕΠΣ και πολύ καλούς διαιτητές για να μας σφυρίζουν. Ας κοιτάξουμε λίγο διαφορετικά το ποδόσφαιρο όλοι μαζί και η ανάκαμψη θα έρθει.

 

Ποιο είναι το όραμα σας για την ομάδα της Στυλίδας;

Π.Π.: Το όραμα μου για την ομάδα είναι η διαρκής βελτίωση της, με ότι συνεπάγεται αυτό. Ιδανικά θα ήθελα να δω στην Ανατολική Φθιώτιδα μια μεγάλη ομάδα. Την συνένωση όλων τον ομάδων του δήμου μας σε μια και την διατήρηση των υπολοίπων ως φυτώρια! Είναι κάτι που θα βοηθήσει πολύ στη διατήρηση της ομάδας στην κορυφή αλλά και θα βοηθήσει όλες τις ομάδες στην βελτίωση τους. Θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναδειχθούν πολλά ταλέντα στη περιοχή μας αλλά και να μοιραστούν τα έξοδα ώστε όλες οι ομάδες να λειτουργούν καλύτερα.

 

Το video του Α.Ο. Στυλίδας

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -