Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Ο Στ.Βουρλιώτης για το Γ.Σ.ΤΑ ΦΑΛΑΡΑ

20140510-144438.jpg
Με αφορμή το άρθρο του αγαπητού μου Γιάννη Δημητρίου το οποίο δημοσιεύτηκε αρχικά στο Fαcebook στις 9/5/14 , το γεγονός ότι επί δεκαεπτά συνεχή χρόνια υπηρέτησα διοικητικά μαζί με εκλεκτούς φίλους τον Γυμναστικό Σύλλογο Στυλίδας ‘’ΤΑ ΦΑΛΑΡΑ’’ και την ειλικρινή επιθυμία μου να συνεχίσει ο εν λόγω Σύλλογος να προσφέρει στους νέους μας υγιείς διεξόδους για τις ελεύθερες ώρες τους, πριν καταθέσω καλοπροαίρετα κάποιες σκέψεις μου, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους αυτούς που σκέφτηκαν και στη συνέχεια εργάστηκαν με επιμονή ώστε να επαναδραστηριοποιηθεί το τμήμα ΜΠΑΣΚΕΤ του Συλλόγου και στην ολιγόχρονη επαναλειτουργία του, να εκφραστούν μέσα απ’ αυτό το τμήμα πενήντα και πλέον νέοι μας.
Όλοι γνωρίζουν πως, ο Γ.Σ. ‘’ΤΑΦΑΛΑΡΑ’’, με την ζηλευτή πορεία του, ιδρύθηκε το 1982 και αυτή τη στιγμή είναι εν ενεργεία γιατί κάποιοι συμπολίτες μας είχαν την θέληση και το κουράγιο να τον κρατήσουν ζωντανό.
Το κατάφεραν με πολλές προσωπικές θυσίες, ενώ αντιμετώπισαν και πάρα πολλές δυσκολίες λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Τελευταία πληροφορούμε πως υπάρχουν σκέψεις και επιθυμία από συμπολίτες μας για επαναλειτουργία και άλλων τμημάτων του Συλλόγου απ’ αυτά που περιλαμβάνονται στο καταστατικό του.
Επειδή όμως ο Σύλλογος για τη σωστή λειτουργία όλων των εν ενεργεία τμημάτων του πρέπει να έχει ενιαία διοίκηση και Γενικούς Αρχηγούς για κάθε τμήμα, αυτοί που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον Σύλλογο, επιβάλλεται, με τα καινούργια δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, να δρομολογήσουν την στελέχωση του Διοικητικού Συμβουλίου προς την κατεύθυνση που προβλέπει το καταστατικό του.
Αρωγοί στις προσπάθειες των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων που δραστηριοποιούνται σε ένα τόπο είναι οι εκάστοτε χορηγοί τους και η εκάστοτε Δημοτική Αρχή.
Είναι νομίζω περιττό να επισημάνω πως κάθε Σύλλογος που δραστηριοποιείται σε έναν Δήμο, επιβάλλεται να συνεργάζεται με την εκάστοτε Δημοτική αρχή γιατί σκοπός της Δημοτικής αρχής και των Συλλόγων είναι η φροντίδα των Δημοτών. Δεν πρέπει να λησμονούμε πως όλες οι υπάρχουσες υποδομές σε έναν Δήμο προορίζονται ανάλογα με την φύση της κάθε μιας για την εξυπηρέτηση του Δημότη και παραχωρούνται με μεγάλη πιστεύω ευχαρίστηση σ’ αυτούς που τους χρειάζονται.
ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων