0
Δημοσιεύτηκε 8 Μαΐ 2013, 11:59   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Olympus Fight Night – ένα υπερθέαμα με μεγάλους αθλητές στη Λαμία!

olympus fight night lamia ΛΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΪΟΥ 2013 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΕΩΝ Olympus Fight Night KICK BOXING  To Olympus Fight Night έρχεται στη Λαμία στις 19 Μαϊου και αναμένεται να αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο, αθλητές και φίλους των πολεμικών τεχνών, καθώς υπόσχεται άφθονο θέαμα, εντυπωσιακές φάσεις αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις!

Το MAG24.GR ,o Παμφθιωτικός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε – Kickboxing “Όλυμπος” και η Makridis Kickboxing Team διοργανώνουν για πρώτη φορά στη Λαμία, Αγώνες Kick Boxing K-1 επίλεκτων αθλητών υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing.

Σε ένα άθλημα αξιόλογο, πλήρες και διαρκώς ανερχόμενο, με παγκόσμιο ενδιαφέρον, όπως είναι το kick boxing, στόχος μας είναι η διάδοση, εξέλιξη και προβολή του αθλήματος και στην πόλη της Φθιώτιδας, τη Λαμία.

Δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές μας να αποκτήσουν την εμπειρία μέσα από τους αγώνες αυτούς, συμμετέχοντας σε ένα μεγάλο Fight Event με κάποιους από τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδος.

Ένα σούπερ Fight Event θέαμα με πολλές αγωνιστικές συμμετοχές αθλητών, ανδρών, γυναικών και παιδιών, καθώς και ένα Super Fight αγώνα πυγμαχίας.

 

Ζήσε μια ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία με πολλές εκπλήξεις.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα…

Έως τότε ελάτε στη παρέα μας στο Facebook

Olympus Fight Night

Join the Team.

MAG24 – Makridis Team

Βe there…

Κυριακή 19 Μαϊου.

Doors open at 18.00 p.m

mag24.gr


The YouTube ID of RxJv5UXgokc#t=0s is invalid.

poster2 small ΛΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΪΟΥ 2013 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΕΩΝ Olympus Fight Night KICK BOXING


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou