0
Δημοσιεύτηκε 6 Ιούλ 2013, 02:03   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Π.Πανουργιάς: “Η ομάδα χρειάζεται την οικονομική στήριξη όλων”

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 5 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση του Α.Ο.Στυλίδας στο κτίριο του ΟΣΚ στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα.

Παρουσία  του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Σ.,μελών και φίλων της ομάδας αλλά και εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής του Αντιδημάρχου  Ι.Χρονόπουλου και του Προέδρου του Δ.Σ. του Δήμου Στυλίδας Δ.Βέττα καθώς και του Προέδρου της Δ.Κ. Στυλίδας Ευαγ.Κυριακίδη(μέλος και του Δ.Σ. του Α.Ο.Σ.) έγινε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ομάδας.

Το λόγο αρχικά πήρε ο Πρόεδρος της ομάδας Πανουργιάς Πανουργιάς.

Δείτε την ομιλία του ΕΔΩ

Αυτό που ίσως ήταν και το πιο σημαντικό στην ομιλία του Προέδρου του Α.Ο.Στυλίδας ήταν η δήλωση του ότι η ομάδα χρειάζεται την οικονομική αλλά και γενικότερα έμπρακτη  υποστήριξη όλων και ότι μόνος του αδυνατεί να συνεχίσει .

Για το λόγο αυτό άλλωστε ανανεώθηκε το ραντεβού των παρευρισκομένων για την ερχόμενη εβδομάδα(μάλλον στις 12 Ιουλίου) όπου πλέον θα πουν όλοι, τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν για τη οικονομική στήριξη της ομάδας.Να θυμίσουμε πως δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί σε ποια κατηγορία ποδοσφαίρου θα συμμετάσχει  ο Α.Ο.Σ. την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν οπότε είναι ασαφείς και οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Π.Πανουργιάς απευθύνθηκε και στον Αντιδήμαρχο Ι.Χρονόπουλο ζητώντας την οικονομική στήριξη του Δήμου.Ο κος Χρονόπουλος είπε “επιφυλάσσομαι” τονίζοντας πως θα πρέπει να μάθει αν νομικά στέκει μια τέτοια χρηματοδότηση ενώ από την πλευρά του ο κος Βέττας δήλωσε πως θα θέσει το θέμα προς συζήτηση .

Παράπονα εξέφρασε ο Πρόεδρος του Α.Ο.Στυλίδας για την απουσία από τη Γενική Συνέλευση της ομάδας της Αντιδημάρχου, υπεύθυνης για θέματα αθλητισμού στο Δήμο Στυλίδας, κας Γεωργίας Κοντού.

Δείτε  μέρος της συνομιλίας  μεταξύ  του Αντιδημάρχου Ι.Χρονόπουλου και  του Προέδρου του Α.Ο.Σ. Π.Πανουργιά. 


Niki Giannoulidou