0
Δημοσιεύτηκε 16 Φεβ 2022, 20:24   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Πλήρως ανακαινισμένο & αναβαθμισμένο το ποδοσφαιρικό γήπεδο 5×5 στην Πελασγία

Ένα ακόμη έργο παραδόθηκε σήμερα στους δημότες στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών του Δήμου Στυλίδας.

Παραλάβαμε με μεγάλη χαρά το πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο ποδοσφαιρικό γήπεδο 5×5 στην Πελασγία που θα αποτελέσει σημείο σωματικής άσκησης και τη διασκέδασης μικρών και μεγαλύτερων κατοίκων της περιοχής.

Συνεχίζουμε μεθοδικά τα έργα συντήρησης και ανακαίνισης στους αθλητικούς χώρους σε κάθε σημείο του δήμου και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου να είναι σύγχρονοι και ασφαλείς.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε ανακαινίσει το τελευταίο διάστημα πολλές από τις υπάρχουσες αθλητικές υποδομές και σύντομα θα δημιουργηθούν και νέες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στόχος μας είναι τα αθλητικά σωματεία, οι δημότες και τα παιδιά να αθλούνται σε λειτουργικούς και όμορφους χώρους και η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Ασφαλώς αποτελεί ζητούμενο η συντήρηση και η προστασία των αθλητικών εγκαταστάσεων προκειμένου να διατηρηθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και γι’ αυτό παρακαλούμε για την ευαισθησία και την προσοχή όλων.

Γραφείο Δημάρχου Στυλίδας


Niki Giannoulidou