0
Δημοσιεύτηκε 10 Μάι 2017, 19:40   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Raches4Life : Οι Ράχες ντύνονται στα κόκκινα για καλό σκοπό!


Τρέχουμε και περπατάμε για τον Καρκίνο!

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στις 11πμ στην παραλία Ραχών διοργανώνουμε έναν αγώνα δρόμου- περιπάτου 5 χιλιομέτρων , με σκοπό με σκοπό τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. 
Τα χρήματα συλλέγονται από την πώληση T-shirts ”Raches4Life – Ράχες για τη Ζωή” τα οποία διατίθενται στην τιμή των 5 € καθώς και από ιδιώτες που επιθυμούν να κάνουν κάποιο είδος χορηγίας.
Για πρώτη χρονιά στόχος του Raches4life είναι να πουληθούν 2.500 μπλουζάκια για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό των 13.000 € για την αγορά φορητού υπερήχου για τη διάγνωση καρκινικών όγκων.
Τα κόκκινα μπλουζάκια Raches4Life, μπορείτε να τα βρείτε στο κιόσκι στην πλατεία Ελευθερίας, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 11-1 το πρωί και 7-9 το μεσημέρι, καθώς και Σάββατο 11-1.
Ήδη σε 10 ημέρες έχουν δοθεί περισσότερα από 1,000 μπλουζάκια, για αυτό καλό είναι να βιαστείτε!
Αν είστε σύλλογος/φορεάς/επιχείρηση και θα θέλατε να στηρίξετε την προσπάθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω facebook: https://www.facebook.com/raches4life/
Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Wheeling2help σε συνδιόργανωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Στυλίδας.
Σας περιμένουμε όλους να φωνάξουμε μαζί ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης!


Niki Giannoulidou