0
Δημοσιεύτηκε 30 Απρ 2014, 02:44   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Συμμετοχή της ακαδημίας της Στυλίδας στο 8ο τουρνουά βόλεϊ αγοριών -κοριτσιών

 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΒΟΛΕΪ

Γυμναστικός Σύλλογος Λαμίας,Παράρτημα Στυλίδας ,Τμήμα Βόλεϊ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΑΓΟΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ που διοργάνωσε ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΛΑΜΙΑ» στο Κλειστό Δημοτικό αθλητικό Κέντρο Λαμίας «ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ»

Το Δ. Α. Κ. Λαμίας γέμισε από κόσμο, αλλά κυρίως από 200 παιδικά χαμόγελα ηλικιών από 8 έως 15 ετών, υπό τους ήχους κεφάτης μουσικής.

Εκτός από τις ακαδημίες του συλλόγου μας συμμετείχαν και οι ακαδημίες των συλλόγων : Α.Μ.Σ. ΚΥΝΟΣ Λιβανατών, Α.Σ. ΑΡΗΣ Σπερχειάδας, Α.Π. Σ ΦΘΙΑ Λαμίας, Α.Ο.Λαμίας και Λοκρός Αταλάντης.

Το παράρτημα Στυλίδας αποτελούνταν από 2 ομάδες δημοτικού και 1 ομάδα γυμνασίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν :

Στυλίδα 1 : Γκόλφη Έλενα,Παπαγεωργίου Ασπασία,Γκέκα Ελένη,Μπίκου Αικατερίνη και Μπίκου Μαρία.

Στυλίδα 2: Σκαρμούτσου Φωτεινή,Πεπόνα Λαρίσα,Νεράιδα Αναστασία,Μπλάνη Μαρία και Κουφά Εύη.

Στυλίδα 3: Τσαντή Κατερίνα,Μαυροειδή Κάτια,Αποστόλου Έφη και Δουβλέκα Σοφία.

Η Διοίκηση του Γ.Σ Λαμίας ευχαριστεί

• όλους τους Συλλόγους που έλαβαν μέρος στο τουρνουά: Α.Μ.Σ. ΚΥΝΟΣ Λιβανατών, Α.Σ. ΑΡΗΣ Σπερχειάδας, Α.Π. Σ ΦΘΙΑ Λαμίας, Α.Ο.Λαμίας και Λοκρό Αταλάντης.

• το προπονητικό team των υποδομών: Μπαμπάση Δημήτρη, Ζαχάρη Δήμητρα, Αναγνωστόπουλο Κων/νο για την άψογη διοργάνωση και να τους συγχαρεί για το εξαιρετικό έργο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

• τους αθλητές και αθλήτριες των Εφήβων και Νεανίδων της ομάδας μας που με άψογο τρόπο εκτέλεσαν το έργο της διαιτησίας και Γραμματείας του τουρνουά.

• τον κ. Κονδυλόπουλο Κων/νο και Χασιώτη Ελένη για την προσφορά διοργάνωση του τουρνουά, και τέλος

• όλους τους θεατές, γονείς, που παρακολούθησαν όλες αυτές τις ώρες ακούραστοι με άψογη συμπεριφορά τους αγώνες των παιδιών τους στο τουρνουά, υποσχόμενοι ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε περισσότερο για την αθλητική διαπαιδαγώγηση και κοινωνικοποίηση των παιδιών τους.

 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΒΟΛΕΪ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΒΟΛΕΪ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΒΟΛΕΪ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΒΟΛΕΪ


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou