0
Δημοσιεύτηκε 17 Μάι 2015, 19:14   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Τα Φάλαρα τα κατάφεραν! Τι δήλωσε ο προπονητής Απ.Λαχανάς

ΦΑΛΑΡΑ 18.4.2015

Εκπληκτική νίκη κατάφεραν πριν από λίγο  Τα Φάλαρα στο κλειστό γυμναστήριο  της Θήβας με αντίπαλο την Α.Ε.Κύμης!

Η ομάδα του Απ.Λαχανά μέσα από δυσκολίες αλλά με σπουδαία στρατηγική έβαλε στόχο την άνοδο στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ και σήμερα τα κατάφερε!

Συνέτριψε κυριολεκτικά την Α.Ε.Κύμης και πήρε το εισιτήριο της ανόδου με σκορ 67-50!

Α ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ  7-18
Β ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ  14-15
Γ  ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ  11-16
Δ  ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ  18-18

ΑΕ ΚΥΜΗΣ:ΓΛΥΚΟΣ Α. 2,ΓΛΥΚΟΣ Ν.3,ΚΑΛΥΓΕΩΡΓΗΣ 12(1),ΤΕΣΚΑΙΔΗΣ 2,ΘΕΟΔΩΡΟΥ 3(1), ΜΠΟΥΣΙΟΣ 3,ΣΤΕΦΑΝΗΣ 2,ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ 10.ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ 13(2).
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  ΚΑΤΡΑΝΑΣ

ΦΑΛΑΡΑ:ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ 14(2),ΜΗΤΣΙΟΥ 15(2),ΧΑΔΟΣ 4,ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ 11,ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ 2,ΛΑΙΝΑΣ 10,ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ 8,ΚΑΡΑΙΝΑΙΟΣ 1,ΧΡΥΣΑΦΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ, ΜΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  ΛΑΧΑΝΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ-ΝΤΑΝΟΣ

Ο προπονητής των Φαλάρων Απ.Λαχανάς μας μίλησε για το παιχνίδι αλλά και για τη χρονιά που πέρασε:

«Η ομάδα μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι κι έδειξε ότι ήθελε πολύ αυτή τη νίκη. Ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ κι έλεγχε τον ρυθμό. Όταν έφυγε εντελώς το άγχος ,έβγαλε πολλούς αιφνιδιασμούς και όμορφες φάσεις κι έπαιξε μετά από καιρό όπως πραγματικά μπορεί.

Η χρονιά τελείωσε επιτυχημένα για εμάς κι αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι. Η προσπάθεια των παιδιών ,ο ιδρώτας, και η κούραση ανταμείφθηκαν . Δουλέψανε σε συνθήκες περασμένων δεκαετιών… Σε ανοιχτό γήπεδο ,με πολύ δύσκολες συνθήκες αλλά με πολύ πάθος και τρέλα γι’ αυτό που αγαπάνε.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια για όλα όσα έχουν πετύχει αυτά τα τρία χρόνια. Να σημειωθεί ότι είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχει κλειστό γυμναστήριο και παρ’ όλα αυτά η ομάδα πρωταγωνιστεί..

Θα ήθελα επίσης να δώσω συγχαρητήρια στη Διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα στον Πρόεδρό μας Άρη Δημουλά ,ο οποίος ανέλαβε έναν πρωτόγνωρο ρόλο και συνέβαλε τα μέγιστα.

Ευχαριστούμε  τους χορηγούς μας και τους φιλάθλους μας που ήταν πολύ κοντά μας σε όλη την προσπάθεια. Ελπίζω στην παραπάνω κατηγορία να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί»

stilida.com

 

 


Niki Giannoulidou