0
Δημοσιεύτηκε 27 Ιούλ 2012, 08:00   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 !!!

Ο.Α.Α.Φ

Όμιλος Αντισφαίρισης Ανατολικής Φθιώτιδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κορυφώνεται, την Κυριακή 29 Ιουλίου, η αγωνιστική δραστηριότητα στο 13ο Open Τουρνουά Τένις, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ανατολικής Φθιώτιδας σε συνεργασία με το Bojo Club, στα γήπεδα της Παραλίας Ραχών και του Πάρκου Λαού Στυλίδας.

Μετά από σχεδόν ένα μήνα δυνατών αναμετρήσεων, σε τέσσερεις κατηγορίες (ανδρών, γυναικών, διπλό ανδρών, διπλό μεικτό), μερικοί από τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες της Κεντρικής Ελλάδας θα διεκδικήσουν τα τρόπαια του τουρνουά.

Οι τελικοί στις κατηγορίες γυναικών και ανδρών θα γίνουν στην Παραλία Ραχών την Κυριακή, στις 17:30 και 19:00 αντίστοιχα, ενώ την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των τροπαίων στους νικητές, καθώς και πάρτυ στο Bojo Club.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του τουρνουά, είναι διαθέσιμα στο δικτυακό τόπο του Ο.Α.Α.Φ. www.oaaftennis.gr

O Όμιλος Αντισφαίρισης Ανατολικής Φθιώτιδας εκφράζει την ικανοποίησή του για την οργανωτική επιτυχία του τουρνουά, καθώς και για το υψηλό αγωνιστικό πνεύμα και επίπεδο των συμμετεχόντων, και προσκαλεί όλους τους φίλους του τένις, να απολαύσουν τους συναρπαστικούς αγών


Admin1