0
Δημοσιεύτηκε 21 Απρ 2013, 09:06   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Το Τουρνουά στη μνήμη των Β.Καραπλιού και Β.Μπάμπαλη (φωτογραφίες & βίντεο)

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο των Ραχών το Τουρνουά που διοργάνωσε ο Α.Ο.Ραχών και η Τοπική Κοινότητα Ραχών στη μνήμη των αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών Β.Καραπλιού και Β.Μπάμπαλη.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες Α.Ο.Ραχών,η πρωταθλήτρια της Α1  Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας ο Α.Ο.Στυλίδας και ο Ολυμπιακός Λαμίας.

Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε ο Α.Ο.Στυλίδας κερδίζοντας τον Α.Ο.Ραχών με σκορ 2-0 (σκόρερ οι Καραντάθας,Κάτσινος).

Στους μεταξύ των 3 ομάδων αγώνες τα αποτελέσματα ήταν τα εξής

Α.Ο.Στυλίδας-Ολυμπιακός Λαμίας 0-0

Α.Ο.Ραχών-Α.Ο.Στυλίδας                0-2

Α.Ο.Ραχών –Ολυμπιακός Λαμίας    0-1

Στο τουρνουά παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Στυλίδας Απ.Γκλέτσος και οι Αντιδήμαρχοι Γ.Κοντού και Ι.Χρονόπουλος ο οποίος έδωσε αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους του Δήμου στη νικήτρια ομάδα του τουρνουά ,τον Α.Ο.Στυλίδας.

Επίσης αναμνηστικές πλακέτες έδωσαν ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ραχών Στ.Σολόπουλος στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Λαμίας Μ.Γέμελο και ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Ραχών Ν.Λαϊνας στον Πρόεδρο του Α.Ο.Ραχών.

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Λαμίας προσέφεραν ανθοδέσμες στις οικογένειες των αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών.

Να σημειώσουμε ότι στο τουρνουά πήρε μέρος με την ομάδα των Ραχών και ο χρυσός ολυμπιονίκης μας Πασχάλης Σταθελάκος

Ο  Πρόεδρος του Α.Ο.Στυλίδας Π.Πανουργιάς δήλωσε ότι ευχαριστεί τη Διοίκηση του Α.Ο.Ραχών για την πρόσκληση και πως ο ίδιος όπως και η ομάδα πάντα θα είναι δίπλα σε αυτό το θεσμό. Επίσης δήλωσε πως η ομάδα συνεχίζει με πρόγραμμα την προετοιμασία και θα είναι πανέτοιμη για τα επερχόμενα μπαράζ προκειμένου να διεκδικήσει την 1η θέση και την άνοδο στη Γ’ κατηγορία.

Δείτε επίσης τι δήλωσαν ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Ραχών Ν.Λαϊνας,ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ραχών Στ.Σολόπουλος και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Λαμίας Μ.Γέμελος.
 


Niki Giannoulidou