Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Χάλκινο μετάλλιο για τη Στυλιδιώτισσα Γεωργία Χωριανοπούλου!

Στις 13 και 14 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ  Παίδων-Κορασίδων Νοτίου Ελλάδος.

Στη διοργάνωση συμμετείχε και η 14χρονη Στυλιδιώτισσα  Γεωργία Χωριανοπούλου που αγωνίστηκε με τον Α.Σ.Νέας  Άμπλιανης και κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κ 99 (47 κιλών)!

Ένα μεγάλο μπράβο στη μικρή συμπατριώτισσά μας που κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα!

Η Γεωργία ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το άθλημα στην ηλικία των 8 ετών στον Α.Σ.Στυλίδας και με την αμέριστη στήριξη των γονιών της δούλεψε σκληρά και με μεγάλη πειθαρχία, απαραίτητη όπως μας δήλωσε και η ίδια για έναν αθλητή με στόχους και αγάπη για το άθλημα που υπηρετεί.

Η Γεωργία που ζει στη Στυλίδα , προπονείται 3 με 4 φορές την εβδομάδα παίρνοντας κάθε φορά το λεωφορείο για να μεταβεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις και έχει στερηθεί αρκετές φορές την παρέα με τις φίλες της υπό το βάρος των προπονήσεων .

Οι γονείς της μας δήλωσαν ότι δεν είναι απλό πράγμα ο πρωταθλητισμός και απαιτεί όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήμα αν σκεφτεί κανείς  τον εξοπλισμό του αθλητή αλλά και τα ταξίδια που πρέπει να κάνει για τη συμμετοχή του στους αγώνες.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο στη Γεωργία,στους γονείς της που τη στηρίζουν αλλά και στον προπονητή της Τάκη Μπακογεώργο και να ευχηθούμε καλή δύναμη σε όλους τους και με ακόμη περισσότερες διακρίσεις!

 

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Πρόσθετες χρηματοδοτήσεις γεωργών και αλιέων Φθιώτιδας & Εύβοιας

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης δέχθηκε στο γραφείο του, παρουσία του ΓΓ Υποδομών και Ενωσιακών Πόρων, Δημήτρη Παπαγιαννίδη,...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων