Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Ημερίδα στη Στυλίδα με θέμα «Tο “Πράσινο” επιχειρηματικό μοντέλο της Γεωργίας Άνθρακα»

Δύο καινοτόμα ερευνητικά έργα θα παρουσιαστούν στην ημερίδα που διοργανώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, την Παρασκευή 7 Απριλίου και ώρα 18:00 στο κτήριο Ο.Σ.Κ. Στυλίδας με θέμα: «Tο “Πράσινο” επιχειρηματικό μοντέλο της Γεωργίας Άνθρακα».

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας, ένας από τους στόχους που καθορίστηκαν στο νομοθέτημα της ΕΕ για το κλίμα είναι η μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου κατά 55% έως το 2030 σε σύγκριση με τα επίπεδα του 1990, ώστε να επιτευχθεί κλιματική ουδετερότητα σε επίπεδο ΕΕ έως το 2050.

Η ημερίδα εστιασμένη προς αυτή την κατεύθυνση, μέσα από την παρουσίαση των καινοτόμων έργων Carbonica και OliveUp, έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνώση και τα εργαλεία εκείνα που θα εξασφαλίσουν την πρόσβαση σε καινοτόμες πρακτικές γεωργίας δέσμευσης άνθρακα. Ειδικότερα, το OliveUp είναι ένα έργο που υλοποιείται στην περιοχή της Στυλίδας και συγχρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -