ΟΓΑ: Αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης κατά δύο έτη ανακοίνωσε ο ΟΓΑ.
Όπως ανακοίνωσε ο ασφαλιστικός φορέας οι γεννηθέντες το έτος 1948 δικαιούνται σύνταξη λόγω γήρατος στο 67ο έτος της ηλικίας τους (το έτος 2015).

Κατά συνέπεια η υπαγωγή στην ασφάλιση του ΟΓΑ και η συνέχιση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών λήγει με την συμπλήρωση του 66ου έτους της ηλικίας. Όσοι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ, γεννηθέντες το 1948 έχουν καταβάλει ή θα καταβάλουν την ασφαλιστική εισφορά του Β΄ εξαμήνου 2012, δεν θα τους αποσταλεί νέα ειδοποίηση καταβολής εισφοράς το μήνα Φεβρουάριο 2013.

Όλοι οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ θα πρέπει να καταβάλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές μέχρι τις 28-12-2012, διότι από τον Ιανουάριο 2013 τα Βιβλιάρια Υγείας όσων δεν είναι ασφαλιστικά ενήμεροι δεν θα είναι σε ισχύ.

Η αύξηση των ορίων ηλικίας στο 67ο έτος ισχύει από 1/01/2013 και για τους ανασφάλιστους υπερήλικες.πηγή paseges.gr

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.



Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων