0
Δημοσιεύτηκε 21 Δεκ 2012, 07:05   /   ΔΙΑΦΟΡΑ
 
 

21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012:Καταστροφή ή λύτρωση;

ΜΑΓΙΑΣ

Οι αστρολόγοι των Μάγιας είχαν προβλέψει ότι το τέλος του πολιτισμού της Γης θα έρθει στις 21 Δεκεμβρίου του έτους 2012. Εδώ και πολύ καιρό έχουν αρχίσει να γίνονται συζητήσεις, έρευνες, να γράφονται βιβλία γύρω από αυτό το θέμα και επιστήμονες όλων των ειδών δίνουν τις ερμηνείες τους, άλλοτε αισιόδοξες και άλλοτε απαισιόδοξες.

Οι Μάγιας είχαν προβλέψει πολύ σωστά το τέλος του δικού τους πολιτισμού, που ήρθε κατά πάσα πιθανότητα με την εισβολή των Ισπανών «κονκισταδόρες» που τους έφεραν το δικό τους «πολιτισμό» και προσπάθησαν να τους επιβάλλουν και τη δική τους θρησκεία. Μόνο που μαζί με τον πολιτισμό, τους έφεραν και τις δικές τους ασθένειες, που τους αποδεκάτισαν και τους εξαφάνισαν. Οι πολιτισμένοι Ευρωπαίοι, δε δίστασαν να κατασφάξουν και να αιχμαλωτίσουν χιλιάδες από αυτούς τους «πρωτόγονους» ιθαγενείς.
Οι Μάγιας άφησαν στην ανθρωπότητα ένα λεπτομερές ημερολόγιο και ένα αστρολογικό σύστημα βασισμένο σε ένα κύκλο 260 ημερών, ένα βασισμένο σε κύκλο 365 ημερών και ένα εκτεταμένο ημερολόγιο που τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Το ημερολόγιο των 260 ημερών βασίζεται στους κύκλους της Αφροδίτης, εκείνο των 365 ημερών στους κύκλους της Γης και το εκτεταμένο βασίζεται στην αρχή του δικού τους πολιτισμού.
Οι Μάγιας λάτρευαν τον Ήλιο σαν Θεό της Αστρολογίας και της γονιμότητας. Λάτρευαν τον αριθμό 1.366.560 σαν τον αριθμό γέννησης του πλανήτη Αφροδίτη από τον οποίον κατάγονταν, προβλέποντας ότι η ζωή τους πάνω στη Γη θα διαρκούσε 1.366.560 ημέρες, εφόσον το ημερολόγιό τους ξεκινούσε το 3.113 π.Χ. Οι υπολογισμοί των Μάγιας διαφέρουν από τους υπολογισμούς των κομπιούτερς. Οι Μάγιας μέτρησαν 2.340 περιστροφές της Αφροδίτης, όπως φαινόταν από τη Γη, πράγμα που αντιστοιχεί σε 1.366.560 μέρες, ενώ τα κομπιούτερς μετρούν 1.366.040, υπάρχει δηλαδή μια μικρή διαφορά στη μέτρηση.
Τι ήταν αυτό που έκανε τους Μάγιας να προσδιορίσουν το τέλος του παγκόσμιου πολιτισμού το έτος 2012; Οι ειδικοί σήμερα αναφέρουν ότι υπάρχει ένας συντονισμός ανάμεσα στα μαγνητικά πεδία του Ήλιου και της Γης. Το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου αλλάζει κατεύθυνση κάθε 3.740 χρόνια, δηλαδή, 1.366.040 ημέρες. Αυτή η αλλαγή κατεύθυνσης του ηλιακού μαγνητικού πεδίου προκαλεί κύκλους στειρότητας, εξαιτίας των μεταβολών στην παραγωγή οιστρογόνων και προγεστερόνης. Οι συνακόλουθες μεταβολές στα μαγνητικά πεδία της Γης προκαλούν την εκπομπή μιας βλαβερής ραδιενεργούς ακτινοβολίας από τον Ήλιο, που έχει σαν συνέπεια την καταστροφή των εμβρύων και την παιδική θνησιμότητα. Ένα ακόμα πιο καταστροφικό σενάριο, είναι εκείνο κατά το οποίο η Γη εκτινάσσεται από τον άξονά της και το μαγνητικό της πεδίο ευθυγραμμίζεται με το μαγνητικό πεδίου του Ήλιου. Όταν συμβαίνει αυτό, συχνά υπάρχουν τραγικές καταστροφές στη Γη. Οι Μάγιας αναφέρουν ότι ο κύκλος των 3.740 ετών, όπου το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου θα αλλάξει κατεύθυνση, τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.
Η 21η Δεκεμβρίου του 2012 είναι η ημερομηνία του Χειμερινού Ηλιοστάσιου όπου τυχαίνει ο Ήλιος να ευθυγραμμίζεται με το Γαλαξία. Αυτό είναι ένα θέμα που χωράει μεγάλη συζήτηση. Οι Μάγιας πίστευαν ότι αυτή τη συγκεκριμένη ημέρα ο Ήλιος θα βρεθεί ακριβώς στο κέντρο του Γαλαξιακού Ισημερινού και ότι αυτή η στιγμή θα έχει ιδιαίτερη μυθική σημασία. Για να καταλάβουμε αυτή την ημερομηνία λήξης του γήινου πολιτισμού πρέπει να υπολογίσουμε με μεγάλη ακρίβεια τη Μετάπτωση των Ισημεριών, γιατί αυτό είναι το φαινόμενο που φαίνεται ότι κινητοποιεί τον Ήλιο του Χειμερινού Ηλιοστάσιου γύρω από την εκλειπτική και τον φέρνει σε αυτή τη σημαντική θέση το έτος 2012.
Το ερώτημα είναι: υπάρχει πράγματι μια συνάντηση του Γαλαξιακού Ισημερινού με τον Ήλιο του Χειμερινού Ηλιοστάσιου το έτος 2012 και αν ναι, είναι αυτό το γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό;
Διάφοροι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτή η συνάντηση του Γαλαξιακού Ισημερινού με τον Ήλιο ήδη έχει συμβεί στις 21 Δεκεμβρίου του 1997. Δηλαδή οι υπολογισμοί των Μάγιας έπεσαν έξω κατά 15 χρόνια, πράγμα που είναι φυσικό εφόσον δεν υπήρχαν κομπιούτερ για να κάνουν απόλυτα ακριβείς προβλέψεις. Λοιπόν, εφόσον τίποτα δε συνέβη κατά τη διάρκεια ή και μετά από 15 χρόνια από τότε που έγινε αυτή η κοσμική συνάντηση, άρα δε νομίζω ότι διατρέχουμε κανένα κίνδυνο εξαιτίας ενός τέτοιου γεγονότος.

Η ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΣΗΜΕΡΙΩΝ

Ο όρος «μετάπτωση» στην αστρολογία σημαίνει «κίνηση ενός περιστρεφόμενου αντικειμένου, όπου το κυρίως σώμα ταλαντεύεται έτσι ώστε ο άξονας της κίνησης να σχηματίζει έναν κώνο, με την κορυφή προς τα κάτω». Η γη κινείται μαζί με τον άξονά της με τον τρόπο που αναφέραμε, δηλαδή στην περιστροφή της ο άξονάς της σχηματίζει στο επάνω μέρος ένα νοητό κύκλο. Ο άξονας αυτός είναι επίσης νοητός και σηματοδοτεί το Βόρειο και το Νότιο πόλο της Γης. Στην πραγματικότητα η Γη με το νοητό της άξονα είναι που δημιουργούν τη μετάπτωση. Ο χρόνος που χρειάζεται ο νοητός άξονας της Γης για να κάνει μια πλήρη περιστροφή και να σχηματίσει έναν τέλειο κώνο, μετριέται περίπου με 25.925 χρόνια. Μία από τις συνέπειες που έχει αυτή η περιστροφή του άξονα της Γης είναι το γεγονός ότι το πάνω μέρος του άξονα σημαδεύει διαφορετικά σημεία στον ουρανό και κατά συνέπεια σημαδεύει και διαφορετικά αστέρια, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα.
Αυτή τη στιγμή ο άξονας σημαδεύει το Πολικό αστέρι, αλλά μετά από μερικές χιλιάδες χρόνια, συγκεκριμένα το έτος 8.000 θα σημαδεύει το αστέρι ΑΛΝΤΕΡΑΜΙΝ.
Αυτή η μετάπτωση της Γης είναι που προκαλεί την κίνηση της Εαρινής Ισημερίας, τη μετάπτωση των Ισημεριών, την αλλαγή του Πολικού αστέρα και την αλλαγή των εποχών. Αυτή η αλλαγή των εποχών προκαλεί ένα κοσμικό χορό στα ζωδιακά σημεία που βρίσκονται γύρω μας. Αυτό το φαινόμενο είναι ανθρωποκεντρικό και στην πραγματικότητα έχει τη βάση του στην αστρολογία, δηλαδή το πώς βλέπουμε τους αστερισμούς από την άποψη της Γης κατά τη διάρκεια της διαδοχής των αιώνων. Είναι η Γη που στη διάρκεια της τροχιάς της συναντά διαφορετικούς αστερισμούς και ζώδια και προκαλεί την αλλαγή των εποχών.

ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Όλοι γνωρίζουμε λίγα ή πολλά σχετικά με τον ισχυρότερο και γνωστότερο «προφήτη» των τελευταίων αιώνων. Ο Μιχαήλ Νοστράδαμος γεννήθηκε και έζησε στη Γαλλία το 16ο αιώνα. Ήταν γιατρός, φυσικός, αστρολόγος, αλλά είναι γνωστότερος για τους οραματισμούς του που έχουν συζητηθεί πολύ. Οι προφητείες του είναι ένας πραγματικός γρίφος και υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην ερμηνεία τους. Ο λόγος που ο Νοστράδαμος έγραψε τις προφητείες του με γρίφους είναι το γεγονός ότι διώχτηκε από την Ιερά Εξέταση και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτό το συγκεκριμένο τρόπο γραφής, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος του. Όσοι ασχολήθηκαν με την ερμηνεία αυτών των προφητειών, πιστεύουν ότι σχεδόν όλες έχουν εκπληρωθεί μέχρι τώρα. Ας δούμε λοιπόν τι είχε προφητεύσει ο Νοστράδαμος για τη σημερινή εποχή:
«Κατά το έτος 1999 και επτά μήνες, ο μεγάλος βασιλιάς του τρόμου θα έρθει από τον ουρανό. Θα φέρει στη ζωή τον βασιλιά των Μογγόλων. Πριν και μετά ο Άρης θα βασιλεύει ευτυχισμένος».
Μήπως αυτό το όραμα αναφέρεται στο τραγικό γεγονός της επίθεσης στους δύο πύργους την 11η Σεπτεμβρίου; Αν κοιτάξουμε τη θέση του Άρη, βλέπουμε ότι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν πάνω στον Αιγόκερω, πράγμα που του δίνει δύναμη, γιατί στη θέση αυτή είναι σε έξαρση. Πράγματι λοιπόν, ο Άρης, ήταν πολύ ευτυχισμένος εκείνη τη στιγμή. Εξάλλου, ο Άρης είναι και δημιουργός του πολέμου και έχει με το μέρος του τη φωτιά και το μέταλλο.
Μια ακόμη προφητεία ίσως να προβλέπει μια έκρηξη από μια κοσμική συνάντηση που θα μπορούσε να συμβεί αν ο Πλανήτης Χ θα έμπαινε στις τροχιές των πλανητών του Ήλιου:
«Όταν εμφανιστεί το γενειοφόρο αστέρι, οι τρεις μεγάλοι πρίγκιπες θα γίνουν εχθροί. Η κλονισμένη ειρήνη στη γη θα πληγεί από φωτιά από τους ουρανούς».
Το επόμενο όραμα είναι ακόμα πιο φοβερό:
«Ο ΜΑΜΠΟΥΣ σύντομα θα πεθάνει, έπειτα θα ακολουθήσει μια φοβερή σφαγή ανθρώπων και ζώων. Ξαφνικά θα αποκαλυφθεί η εκδίκηση που θα προέλθει από εκατό χέρια. Δίψα και πείνα όταν ο κομήτης θα περάσει».
Άραγε αυτή είναι μια πρόβλεψη για μια κοσμική συνάντηση που θα φέρει τρομερές καταστροφές στη γη;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

” Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 το χειμερινό ηλιοστάσιο, η Γη και το κέντρο του γαλαξία ευθυγραμμίζονται. Οι Μάγιας ονόμαζαν το γαλαξιακό κέντρο «ιερό δένδρο ή μεγάλη μητέρα». Αυτή η ευθυγράμμιση της Γης με το γαλαξιακό κέντρο συμβαίνει κάθε 26.000 χρόνια. Είναι η ολοκλήρωση μιας πλήρους περιστροφής του άξονα της Γης. Το γαλαξιακό κέντρο βρίσκεται περίπου στις 26-27 μοίρες του Τοξότη.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο Γαλαξία μας. Το Γαλαξιακό κέντρο βρίσκεται κοντά στις 27 μοίρες του αστερισμού του Τοξότη. Όλη η δημιουργική ενέργεια του σύμπαντος προέρχεται από αυτό το σημείο. Κατά τα χειμερινά ηλιοστάσια, αυτό το Γαλαξιακό κέντρο μας λούζει με ενέργεια. Πρωτόνια και νετρόνια συντηρούν τη ζωή στη Γη. Αυτό μπορεί να είναι το τέλος του κόσμου; Μάλλον όχι. Μπορεί όμως να είναι το τέλος ενός τρόπου σκέψης και δράσης, μπορεί να είναι η αρχή ενός νέου πολιτισμού, μιας νέας συνειδητότητας. Οι Μάγιας σίγουρα είδαν τις σαρωτικές αλλαγές που θα προκαλέσουν τα κοσμικά φαινόμενα του χειμερινού ηλιοστάσιου στον πλανήτη. Έγραψαν ότι εκείνη τη στιγμή, ο Θεός του πολέμου και ο Θεός της Δημιουργίας θα κατέβουν στη Γη. Αν αυτοί οι Θεοί έχουν σχέση με τις πλανητικές κινήσεις εκείνης της χρονιάς και ιδιαίτερα εκείνου του ηλιοστάσιου, τότε εκείνο που θα μπορούσε να συμβεί είναι η έναρξη ενός νέου πολιτισμικού κύκλου.

πηγή http://profitiestonmagiaket.pblogs


Niki Giannoulidou