0
Δημοσιεύτηκε 13 Νοέ 2014, 15:07   /   ΔΙΑΦΟΡΑ
 
 

Απ.Γκλέτσος: “Ο Τσίπρας δεν ξέρει τη δουλειά του Πρωθυπουργού”

gkletsos-o-tsipras-den-kanei-gia-prwthupourgos.w_lΟ Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στο Mega, είπε ότι θα στήριζε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

«Θα συνεργαζόμουν με τον οποιονδήποτε για το καλό της πατρίδας εκτός από την εκδοχή να είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας… Θα ήταν ένα ολέθριο λάθος.Δεν έχει καμία ένδειξη ότι ξέρει να κάνει αυτή τη δουλειά», ήταν η επίμαχη αναφορά του κ. Γκλέτσου.

Όταν ρωτήθηκε για τον Αντώνη Σαμαρά και το ενδεχόμενο να παραμείνει πρωθυπουργός, ο κ. Γκλέτσος απάντησε «ο Σαμαράς έχει δείξει ότι αν μη τι άλλο ξέρει τη δουλειά».

«Εμείς εδώ τσακωνόμαστε. Πρέπει να πάει η Εθνική Ελλάδος σ’ αυτό τον αγώνα, ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, να τα λύσουμε σαν Εθνική Ελλάδος», είπε ο κ. Γκλέτσος για τον τρόπο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης. «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάξουμε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά», συνέχισε ο δήμαρχος Στυλίδας και προειδοποίησε ότι «ο μεγάλος κίνδυνος είναι ο μεγάλος εφιάλτης της αυτοδυναμίας».

Τέλος για τον στόχο του νέου κόμματος που ίδρυσε με το όνομα «Τελεία» οριοθέτησε τον στόχο του στην είσοδο στη Βουλή. «3% αρκεί», τόνισε ο δήμαρχος Στυλίδας.

ΠΗΓΗ www.thetoc.gr


Niki Giannoulidou