0
Δημοσιεύτηκε 12 Μαΐ 2015, 15:38   /   ΔΙΑΦΟΡΑ
 
 

Απονεμήθησαν τα βραβεία του 3ου Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού Στερεάς Ελλάδας για την Επιχειρηματικότητα & την Καινοτομία

wp 20150511 007 ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ-ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

(ΕΜΠΟΡΙΟ,ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ,ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ)

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΟΥΡΔΑΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στα πλαίσια της Περιφερειακής συνεργασίας Περιφέρειας – Επιμελητηρίων και Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, ολοκληρώθηκε ο 3ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Στερεάς Ελλάδας για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία, με την απονομή βραβείων στους μαθητές που συμμετείχαν, η οποία έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας τη Δευτέρα 11 Μαΐου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας – Εξωστρέφειας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ.Βουρδάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας κ.Μίχος, οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και ο Περιφερειακός Διευθυντής της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Π.Στ.Ελλάδας.

Στο χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας ανέφερε ότι η εφαρμογή ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου σε εθνικό επίπεδο, με βασικό πυλώνα το τρίπτυχο καινοτομία – εξωστρέφεια – επιχειρηματικότητα είναι μονόδρομος.

Στην συνέχεια αφού συνεχάρη όλους τους μαθητές για την συμμετοχή τους, την συνεργασία τους και την διάκρισή τους, κάλεσε τους νέους που οραματίζονται μια άλλη Ελλάδα, με τις καινοτόμες προτάσεις, ιδέες και πρωτοβουλίες τους, να ανοίξουν νέους δρόμους στα αδιέξοδα που διανύουμε σήμερα.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

 • Ειδικό Βραβείο  (έπαθλο:250€) απονεμήθηκε στην Ασημίνα Μπουράμα και στο Κων/νο Λάμπρου του Γενικού Λυκείου Λιβανατών Φθιώτιδας που συμμετείχαν με την εργασία «KALAMON OLIVES LIVANATΌN».
 • Ειδικό Βραβείο (έπαθλο: 250€) απονεμήθηκε στους Κοκκίνη Σωτήριο, Κώνστα Πολυξένη και Παναγιώτου Νικόλαο του 1ου Γενικού Λυκείου Θήβας για την εργασία τους: «Παραδοσιακές Πίτες από την Μητέρα Ελλάδα».
 • Το 5ο Βραβείο (έπαθλο: 250€) απονεμήθηκε στην Άρτεμις Γιολδάση  του 4ουΓενικού Λυκείου Λαμίας που συμμετείχε με την εργασία: «Ζέα Αρτεμοποιήματα».
 • Το 4ο Βραβείο (έπαθλο: 400€) απονεμήθηκε στην Κωνσταντίνα Αλογοσκούφη του Γενικού Λυκείου Ιτέας  που συμμετείχε με την εργασία «Χαρουπομέλλον Α.Ε.».
 • Το 3ο Βραβείο (έπαθλο: 600€) απονεμήθηκε στις Μαρία Μυτάκη, Μαρία Στυλιανίδη & Παρασκευή Ρουμπή των εκπαιδευτηρίων ΑΛΦΑ – ιδιωτικό Γυμνάσιο- Λύκειο της Χαλκίδας που συμμετείχαν με την εργασία: «LoChalkiS».
 • To 2ο Βραβείο (έπαθλο: 800€) απονεμήθηκε στον Μιχάλη Παρασκευά του Γενικού Λυκείου Σκύρου Ευβοίας που συμμετείχε με την εργασία: «PORTO PEFKOS RESORT».
 • Το 1ο Βραβείο (έπαθλο:1200€) απονεμήθηκε στο Γιώργο Οικονομίδη, του Λυκείου Οινοφύτων Βοιωτίας που συμμετείχε με την εργασία: «ΣΤΑΡΥ “ΣΤΑματήστε την ΡΥπανση”».

 

 

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ:

 

 • Για την Εργασία: «ΕNERGIZEER» στην Βασιλική Ψωρογιάννη του5ου Γενικού Λυκείου Λαμίας.
 • Για την Εργασία: «ΥΠΕΡ-ΤΕΑ: Το δικό μας τσάι του βουνού με γεύσεις υπερτροφών» στην Ανθή Βονόρτα του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου.
 • Για την Εργασία: «Απόλλων Ο.Ε.» στους Νικόλαο Μπαγλήκαι Ιωάννη Χότζα του Ενιαίου Λυκείου Άμφισσας και του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας,  αντίστοιχα.
 • Για την Εργασία: «Συμβουλευτική Ανάπλαση – Ανακαίνιση Ε.Π.Ε.» στουςΑλέξανδρο Πάλλη, Αντώνη Στοιλκόβ και Χρήστο Σπάτα του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Χαλκίδας.
 • Για την Εργασία: «PARADISE HEALTH & WELLNESS CENTER» – Κέντρο Ομορφιάς, Υγείας και Ευεξίας» στην Φλωρεντία Πολύζου του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Λαμίας.
 • Για την Εργασία:«SAFE CAR A.E.» στo Νικόλαο Μυταρά του Ενιαίου Λυκείου Άμφισσας.
 • Για την Εργασία: «Λέσχη για νέους» στουςΛουκά Γιαμά & Γιώργο Γούλα  του 2ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς.
 • Για την Εργασία: «ANCIENT BEAUTY» στη Ευαγγελία-Μαρία Βελιβασάκη του Γενικού Λυκείου Σχηματαρίου.

 


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou