1
Δημοσιεύτηκε 26 Μάι 2014, 12:43   /   ΔΙΑΦΟΡΑ
 
 

Ευχαριστήρια επιστολή υποψηφίου Ευρωβουλευτή Δημ. Βούλγαρη

20140526-124334-45814973.jpg
Ευχαριστήρια Επιστολή Δημήτρη Βούλγαρη

Αγαπητοί φίλοι
Εκ μέρους των συνυποψηφίων μου στους «Έλληνες Ευρωπαίους Πολίτες – Πρωτοβουλία Χατζημαρκάκη» εκφράζω τις θερμές μας ευχαριστίες προς τους συμπολίτες μας στη Φθιώτιδα και όλη την Ελλάδα, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν με την ψήφο τους. Ευχαριστίες αξίζουν και όσοι παρακολούθησαν το μήνυμα μας, αλλά τελικά δε μας επέλεξαν.

Οι «Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες» δώσαμε έναν έντιμο αγώνα με άξονα τις αξίες και τις προτάσεις μας. Ως τμήμα, πλέον, της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, η ουσιαστική προσπάθειά μας μόλις αρχίζει κι αποκλειστικός μας στόχος είναι η ανάδειξη λύσεων για την προκοπή και την ασφάλεια των συμπολιτών μας.

Σε προσωπικό επίπεδο, η ιδεολογική υπέρβαση που, πολλές φορές, χρειάστηκε να κάνουν οι άμεσοι συμπολίτες μου στον Αχινό, ώστε να αγκαλιάσουν την υποψηφιότητά μου, θα βρίσκεται πάντοτε στη συνείδησή μου ως βαριά ευθύνη. Δεν θα τους απογοητεύσω ποτέ με τη δημόσια παρουσία μου και θα βρω τρόπο να τους ανταποδώσω την υποστήριξή τους.
Επιπλέον, οι ψηφοφόροι του Δήμου Στυλίδας τίμησαν τους «Έλληνες Ευρωπαίους Πολίτες» με το 3,24% των ψήφων τους (ποσοστό υπερδιπλάσιο από αυτό που απέσπασε ο συνδυασμός μας σε εθνικό επίπεδο), στηρίζοντας με σαφήνεια μια νέα πολιτική πρόταση.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τοπικό τύπο της Φθιώτιδας, για τη φωνή που, κόντρα σε αποκλεισμούς, μας έδωσε, τους συνυποψηφίους μου για το προνόμιο που είχα, να ταχθώ στο πλευρό τους και το Γιώργο Χατζημαρκάκη για την εμπιστοσύνη και τη φιλία του.

Δημήτρης Βούλγαρης


Niki Giannoulidou