0
Δημοσιεύτηκε 25 Δεκ 2012, 01:20   /   ΔΙΑΦΟΡΑ
 
 

Ευχές και κάλαντα στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο

ΚΑΛΑΝΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γέμισε την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου το πρωί, το Μητροπολιτικό Μέγαρο από τις χαρούμενες φωνές των μικρών παιδιών και χορωδιών που έψαλλαν τα κάλαντα στον Σεβασμιώτατο.

Από τις 9 το πρωί μέχρι το μεσημέρι, 10 χορωδίες με τη συνοδεία μουσικών οργάνων ευχήθηκαν στον Ποιμενάρχη μας και έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, όπως τραγουδιούνται σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Ο Σεβασμιώτατος σε κάθε μέλος, κάθε χορωδίας προσέφερε χρηματικό δώρο και το ημερολόγιο 2013 της Ιεράς Μητροπόλεως ευχηθείς σε όλους ο Σαρκωθείς Χριστός να τους χαρίζει υγεία πρόοδο και ευτυχία.

Επίσης τον Σεβασμιώτατο επισκέφτηκαν  για να ευχηθούν για τις εορτές των Χριστουγέννων ο Διοικητής της ΜΕΡ.ΥΠ. Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Βλάχος, συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή, Ταξίαρχο Περικλή Κουροβασίλη και τον Ταξίαρχο Νάκο Γεωργίου καθώς και ο Διοικητής της Μονάδος Καυσίμων Μοδίου Υποσμηναγός κ. Παναγιώτης Τσιουρής, συνοδευόμενος από τον Αρχισμηνία κ. Χρήστο Βάρσο. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του και ευχήθηκε επιτυχία στο έργο τους με τη Χάρη του Σωτήρος Χριστού.

Οι χορωδίες που επισκέφτηκαν το Σεβασμιώτατο ήταν:

-του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ)

-του Σώματος Ελληνικού οδηγισμού

-της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ)

-του Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλων Λαμίας

-της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και της Σχολής Παραδοσιακών χορών της Ιεράς Μητροπόλεως μας

-του ορφανοτροφείου θηλαίων Λαμίας

-του Λυκείου Ελληνίδων

-του Μουσικού Σχολείου και

-των Προσκόπων
πηγή imfth.gr

 


Niki Giannoulidou