Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του 2022

 

Με το βλέμμα μας στο νέο έτος και με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του έτους 2022.

Προϊόν πολύμηνης, καθημερινής, πολύωρης  δουλειάς, γεμάτη διαρκή ενημέρωση, προσαρμογή στα νέα υγειονομικά δεδομένα, συνεχή παρακολούθηση μελετών, μεγεθών, τάσεων και σεμιναρίων σε ελληνικό, ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, διαρκή καταγραφή τουριστικών πόρων και δεδομένων ,  ανάπτυξη ολοκληρωμένων θεματικών προϊόντων, αδιάλειπτη επικοινωνία με τους επιχειρηματίες αλλά και τους αρμόδιους φορείς και τους Δήμους, σταθερή μηνιαία επαφή με τις υπόλοιπες 12 περιφέρειες.

Το εν λόγω πρόγραμμα που αποτελεί  μέρος του Τουριστικού Στρατηγικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έρχεται σε συνέχεια των προγραμμάτων των προηγούμενων ετών, απόλυτα  εναρμονισμένο με την Εθνική Στρατηγική  Προώθησης και Προβολής. Είναι παράλληλα προϊόν μεθοδικής εργασίας, εμπλουτισμένης με προτάσεις όλων των παρατάξεων, κυρίως όμως, έχει προκύψει από τη διαχρονικά άριστη συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού και τους λοιπούς  αρμόδιους φορείς, που γνωρίζουν τις τάσεις και τις ανάγκες της εποχής.

Προσαρμοσμένο απόλυτα στις παγκόσμιες Τουριστικές Τάσεις, αποτελείται από δυναμικές κυλιόμενες δράσεις , σε μία σταθερή τροχιά προβολής, εμπλουτισμένο με έργα ορόσημα για την επιπλέον βελτίωση του Τουριστικού και όχι μόνο σχεδιασμού, προεξέχοντος του Παρατηρητηρίου Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης.

Μια σταθερή ερευνητική δομή σε συνεργασία με εξειδικευμένο Πανεπιστήμιο, που εντάσσεται στο Διεθνές Δίκτυο Παρατηρητηρίων Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης, προσαρμοσμένο στο προσφάτως κατατεθειμένο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού. Μία μονάδα πληροφοριών που μας ενημερώνει σε Real Time, για την κάθε επιρροή της Τουριστικής Δραστηριότητας στην Περιφερειακή μας Οικονομία, σε έναν Αειφόρο Προορισμό. Μία δομή , επιταγή του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, που θα δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες, να έχουν άμεση και πλήρη γνώση της υπάρχουσας τουριστικής καταστάσεις, προκειμένου να αναπροσαρμόζουν και να αναβαθμίζουν, όταν αυτό απαιτείται, τις υπηρεσίες τους, μέσα από τα δεδομένα που διαρκώς θα λαμβάνουν, συμβάλλοντας ταυτόχρονα τα μέγιστα στην μετατροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε έναν Αειφόρο Προορισμό.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, Αθλητισμού & Εθελοντισμού Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς με αφορμή την ψήφιση του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2021 δήλωσε:

“Αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα εργαλεία αλλά και τα διδάγματα της περιόδου, συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο στόχο της ανάκαμψης. Όντας δεύτερη Περιφέρεια στην Ελλάδα , στην αύξηση επισκεψιμότητας την παρελθούσα τριετία με ποσοστό 81%, δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε αισιόδοξοι μα πάνω απ’ όλα έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή, για προσαρμογή στις δεδομένες αλλά κυρίως στις νέες συνθήκες της επόμενης ημέρας.

Ο διεθνής αλλά και ο εγχώριος ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και ένας δημοφιλής προορισμός, όπως είναι πλέον ο δικός μας, οφείλει να προβάλλει συνεχώς τα πλεονεκτήματα του και να προσαρμόζεται στους εκάστοτε όρους και συνθήκες της παγκόσμιας, αλλά και της εγχώριας όταν απαιτείται τάσης προσφοράς και ζήτησης. Οφείλει πλέον παράλληλα να γνωρίζει και να αξιοποιεί κατάλληλα , τουριστικούς πόρους, ποσοτικά δεδομένα, αναλύσεις σχετικά με τις επιθυμίες και τις δραστηριότητες των επισκεπτών, όλα αυτά με επιστημονικό υπόβαθρο, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους ακαδημαϊκούς φορείς, προκειμένου λειτουργεί, ως οφείλει, σε απόλυτα ασφαλή πλαίσια σε επίπεδο μετρήσεων, καταγραφών  ως ένας πρότυπος Τουριστικός Προορισμός Ολοκληρωμένης Διαχείρισης”

Γραφείο  Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού , Αθλητισμού & Εθελοντισμού

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Διαφήμιση -
Αφοί Τσιμπούρη • Υδραυλικά

Τελευταία Νέα

Προσοχή απάτες – Επείγον μήνυμα από ΑΑΔΕ & Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Προειδοποίηση σε πολίτες προκειμένου να μην πέσουν θύματα απάτης απευθύνει η ΑΑΔΕ με μήνυμα το οποίο αποστέλλει. Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, επιτήδειοι στέλνουν e-mails με το ψευδές μήνυμα «η Εφορία...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων