0
Δημοσιεύτηκε 4 Ιούλ 2022, 11:00   /   ΔΙΑΦΟΡΑ
 
 

Lamia Expo: Όλη η Στερεά Ελλάδα σε μία Έκθεση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε την Τρίτη 5 Ιουλίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Λαμιέων, όπου θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου με σκοπό την ανακοίνωση της έκθεσης Lamia Expo.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου θα γίνει ενημέρωση για τις εργασίες και το πρόγραμμα της Έκθεσης «Lamia Expo» που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Η  έκθεση LAMIA EXPO αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση της κεντρικής Ελλάδος. Είναι μια γενική έκθεση με πολλές συμμετοχές από ευρύ επαγγελματικό φάσμα. Αποτελεί πόλο έλξης για τον εσωτερικό επαγγελματικό τουρισμό. Στην έκθεση LAMIA EXPO θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις πολιτιστικές, ενημερωτικές, γαστρονομίας κλπ, όλες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Τη συνέντευξη τύπου θα δώσουν ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Πρόεδρος του Φορέα Π.Ε.Λ. Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α., κ. Κωστόπουλος Λεωνίδας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, κ. Αθανάσιος Κυρίτσης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιμελητηρίων Στερεάς Ελλάδας, Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος & Πρόεδρος Επιμελητηρίου Βοιτωτίας, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης & ο υπεύθυνος της διοργανώτριας εταιρίας Pro Expo, κ. Άγγελος Καραμπίκας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 2232441, 6936663480 και στο 6944258005.


Niki Giannoulidou