0
Δημοσιεύτηκε 28 Σεπ 2017, 19:23   /   ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 

Ανακοινώσεις του 1ου Δημοτικού Στυλίδας

3enia 2 617x682 ΣΤΥΛΙΔΑ ΞΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Στυλίδας η γνωστή συγγραφέας και ηθοποιός   Ξένια Καλογεροπούλου.

 Προσκεκλημένη της “Λογοτεχνικής Συντροφιάς”  του Σχολείου μας, παρουσίασε το βιβλίο της “Παραμύθια με την Ξένια”.  Οι μαθητές και οι μαθήτριες κουβέντιασαν μαζί της και έπαιξαν θεατρικό παιχνίδι με την εκδότρια των εκδόσεων ”Μάρτης”.

Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Δημητρίου, η κα Σχολική Σύμβουλος Ελένη Καραγεώργου, η κα Σχολική σύμβουλος Βασιλική Μιχαηλίδου, ο υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Γιώργος Σταυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ.  Επ. Ζαρογιάννης πολλοί εκπαιδευτικοί , γονείς , μαθητές και μαθήτριες.

Ευχαριστούμε όσους εκτιμούν την προσπάθειά μας να βαδίζουμε σε δρόμους  που μας οδηγούν στη χαρά της γνώση και την αυτογνωσίας.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Βασιλική Μαυροειδή

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

 και ο  Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων

  Θοδωρής Λιακόπουλος

     3enia 1 617x542 ΣΤΥΛΙΔΑ ΞΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 3enia 3 617x463 ΣΤΥΛΙΔΑ ΞΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 3enia 4 617x401 ΣΤΥΛΙΔΑ ΞΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η Διευθύντρια,οι Εκπαιδευτικοί,οι μαθητές,οι μαθήτριες και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Στυλίδας θέλουν να ευχαριστήσουν την επιχείρηση Α.Κ.Π.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο.Ε.  για την ευγενική προσφορά παστελιών με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί πολλές φορές δεχθήκαμε τη γλυκιά αυτή  προσφορά κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, αλλά και στις εκδηλώσεις του σχολείου μας.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Μαυροειδή Βασιλική


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou