0
Δημοσιεύτηκε 16 Ιούν 2017, 12:42   /   ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 

Η σχολική γιορτή του 1ου Δημοτικού Στυλίδας

img 0196 ΣΤΥΛΙΔΑ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-17

Στις 14-6-2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας η Γιορτή Λήξης του τρέχοντος σχολικού έτους. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης παρουσίασαν θεατρικά εμπνευσμένα από τον ελληνικό κινηματογράφο ‘’ Η Αλίκη στο ναυτικό’’ και τους Μύθους του Αισώπου. Η χορωδία μας αποτελούμενη από τους μαθητές των ΣΤ΄ και Δ΄ τάξεων τραγούδησε «Τραγούδια της Θάλασσας». Λειτούργησε πλούσια έκθεση εικαστικών με έργα των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας . Χρησιμοποιήθηκαν πολλές τεχνικές, έχοντας αναφορά σε έργα διάσημων καλλιτεχνών ( Wassily Kandinsky, Jackson Pollock, Gustav Klimt, Piet Mondrian ), καθώς και διαφορετικά υλικά (ξύλα, πλακάκια, τέμπερες ). Έγινε προβολή βίντεο αφιερωμένο στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης με στιγμιότυπα από τα μαθητικά χρόνια στο 1ο Δημοτικό Στυλίδας . Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων μοίρασε στα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης αναμνηστικά λευκώματα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω:

Α) Τον Αντιδήμαρχο κ. Καρακώστα Ιωάννη, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρεμέτη Ιωάννη και τη Σχολική Σύμβουλο Καραγεώργου Ελένη που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του σχολείου μας. Β) τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου που μας χάρισαν αυτές τις αξέχαστες στιγμές με τη ζωντάνια και το πνεύμα τους. Γ) τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που με υπομονή και αφοσίωση δίδαξαν στους μαθητές μας τον τρόπο να οδηγούνται στη γνώση, αλλά και την αγάπη για την τέχνη και την υψηλή αισθητική. Δ)το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων που βρίσκεται πάντα δίπλα μας και συμμετέχει στις δράσεις του σχολείου μας.

Εύχομαι σε όλη τη σχολική μας κοινότητα

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 img 0177 ΣΤΥΛΙΔΑ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ img 0162 ΣΤΥΛΙΔΑ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ img 0158 ΣΤΥΛΙΔΑ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ img 0146 ΣΤΥΛΙΔΑ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ img 0132 3 ΣΤΥΛΙΔΑ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ img 0125 ΣΤΥΛΙΔΑ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ img 0122 ΣΤΥΛΙΔΑ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ img 0077 ΣΤΥΛΙΔΑ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

 

 

 

 


Niki Giannoulidou