0
Δημοσιεύτηκε 29 Νοέ 2013, 20:54   /   ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 

Ημερίδες για τη διατροφή και το βόλεϊ στο 2ο Δημοτικό Στυλίδας

bolei 2o dimotiko stylidas.jpg 3 630x472 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΗΜΕΡΙΔΑ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου διοργάνωσε ημερίδα με θέμα την <<Υγιεινή Διατροφή>>την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και παρουσίαση του προγράμματος της ΕΟΠΕ <<Παίζω Βόλλεϊ>>την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 στο σχολείο μας.

Την ημερίδα για την υγιεινή διατροφή παρουσίασε η καρδιολόγος κ.Βίκυ Ψαρογιάννη –Σίνου .Έδωσε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ισορροπημένη διατροφή που πρέπει να εφαρμόζουν οι μαθητές για να ανταπεξέρχονται στους απαιτητικούς ρυθμούς της σχολικής περιόδου και την διατήρηση υγειούς σωματικού βάρους με την τακτική άθληση .

Την ημερίδα για το άθλημα του Βόλλεϊ παρουσίασε ο προπονητής πετοσφαίρισης και Κ.Φ.Α. κ.Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος με την επιτήρηση της Κ.Φ.Α. του σχολείου μας κ.Καλογιάννη Μαίρη .Το πρόγραμμα της ΕΟΠΕ <<Παίζω ΒόλλεΪ>>ξεκίνησε με επιτυχία στα δημοτικά σχολεία της ανατολικής Φθιώτιδας , με κύριο στόχο να φέρει τα παιδιά των δημοτικών σχολείων σε μία πρώτη επαφή με το βόλεϊ μέσω των προπονητών των σωματείων κάθε περιοχής.Οι μαθητές της τρίτης(γ΄),τετάρτης (δ΄), της πέμπτης (ε΄) και της έκτης (στ΄) τάξης συμμετείχαν στην έναρξη του προγράμματος .Οι μικροί μαθητές απόλαυσαν το παιχνίδι και παράλληλα διασκέδασαν μαθαίνοντας πληροφορίες για το άθλημα!!! Το ομοσπονδιακό πρόγραμμα θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες στα υπόλοιπα δημοτικά σχολεία της περιοχής.

Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές μας για την όμορφη και εποικοδομητική επαφή που είχαν με τους μαθητές του σχολείου μας και τον χρόνο που διέθεσαν για να παρουσιάσουν τα τόσο ενδιαφέροντα θέματα.

Εκ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou