Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Pall Push II»

Το Πρόγραμμα «Ενσωμάτωση της ευρωπαϊκής γνώσης στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες» αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + και στοχεύει στη στήριξη της εκπαίδευσης και της κατάρτισης.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν συνολικά επτά οργανισμοί από τις χώρες: Τσεχία, Πορτογαλία, Ιταλία,  Ελλάδα,  Βουλγαρία, Κροατία, Ρουμανία (ένας οργανισμός από κάθε χώρα).

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, σε συνεργασία με τους λοιπούς εταίρους που συμμετέχουν, θα αναλάβει την υποστήριξη στην εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, την επαγγελματική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την εύρεση θέσεων εργασίας μέσω διαδικτύου. Στόχος είναι η ενίσχυση της πρόσβασης στην εκπαιδευτική διαδικασία για τα άτομα με χαμηλή εξειδίκευση, ώστε να διευκολυνθεί η επανένταξη τους στην αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα από τις δεξιότητες και τις γνώσεις που θα αποκτηθούν.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν

Κοινωνικά ευπαθείς ομάδες όπως άνεργες γυναίκες και μητέρες, άνεργοι άνω των 50, νέοι άνεργοι κλπ.

Στα πλαίσια του Προγράμματος καλούμε όποιον επιθυμεί να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο στο link ΕΔΩ. Η συμπλήρωσή του γίνεται ανώνυμα.

 

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ju-Jitsu οι Μυρμιδόνες Στυλίδας

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ Πραγματοποιήθηκε στο Μαυροβούνιο  το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ju-Jitsu 2023 και ο Σύλλογος μας είχε την τιμή για συνεχόμενη χρονιά...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων