0
Δημοσιεύτηκε 13 Ιούν 2021, 18:40   /   ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 

Το μήνυμα της Δημάρχου Στυλίδας προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ-ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

  Αγαπητές μου μαθήτριες και αγαπητοί μου μαθητές,

            Άλλη μία δύσκολη και πρωτόγνωρη σχολική χρονιά φθάνει στο τέλος της. Είμαι σίγουρη όμως ότι βγήκατε όλοι νικητές από αυτή τη δοκιμασία, και πιο δυνατοί από ποτέ, είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα συναντήσετε στη ζωή σας.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια πρώτη σοβαρή διαδικασία αξιολόγησης που πρέπει να αντιμετωπίσετε με ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Πρέπει να καταλάβετε ότι η επιτυχία έχει πολλούς άξονες και μόνο ένας από αυτούς είναι η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως και ότι δεν αποτελεί κριτήριο για την μετέπειτα πορεία της ζωής σας.  

Καθένας από εσάς έχει κρυμμένες δυνατότητες και ταλέντα που θα ανακαλύψετε στο μέλλον και είναι βέβαιο ότι όλοι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα έχετε στη διαδρομή αυτή πολλές άλλες ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας και να δώσετε το θετικό σας στίγμα στην κοινωνία μας.

Με ψυχραιμία και δύναμη διώξτε το άγχος, αντιμετωπίστε αυτή τη δοκιμασία με ηρεμία, με αυτοπεποίθηση, με σιγουριά.

            Σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής σας που αρχίζει τη Δευτέρα, η σκέψη μου θα είναι κοντά σας, γνωρίζοντας ότι με νηφαλιότητα, αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας θα τα καταφέρετε!

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ως δήμαρχος, ως εκπαιδευτικός και κυρίως ως μητέρα καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

 Η Δήμαρχος Στυλίδας

            Βιργινία Στεργίου           


Niki Giannoulidou