Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

10,5 εκατομμύρια εξασφαλίστηκαν για έργα στη Φθιώτιδα

Δελτίο Τύπου

 

Προσωρινά αποτελέσματα ΠΑΑ:

Προς ένταξη έργα 10,5 εκατευρώ για τους Δήμους ΛαμιέωνΔομοκού και Στυλίδας. 

Εξασφαλίστηκαν Πολύτιμοι Πόροι για τη Φθιώτιδα.

Ανακοινώθηκε σήμερα ο προσωρινός πίνακας, των υπό ένταξη έργων, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων,στον οποίο περιλαμβάνονται έργα ύψους 10,5 εκατομμυρίων ευρώ, για τη Π.Ε. Φθιώτιδας.

Όπως είχε δεσμευτεί η Κυβέρνηση και ο Υπουργός ΟικονομικώνΧρήστος Σταϊκούραςτα έργα που εντάσσονταιστο μέτρο 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης είναι τα ακόλουθα:

• Για τον Δήμο ΛαμιέωνΕκσυγχρονισμός αρδευτικού δικτύου Τ.Ο.Ε.Β Μοσχοχωρίου, προϋπολογισμού ύψους 2.197.500 ευρώ.
• Για τον Δήμο Δομοκούεντάσσονται τρία έργα:

1. Σύστημα εκσυγχρονισμούεξοικονόμησης νερού και ενεργειακής αναβάθμισης δικτύου άρδευσης Νέου Μοναστηρίου προϋπολογισμού ύψους 1.748.524 ευρώ.

2. Σύστημα εκσυγχρονισμούεξοικονόμησης νερού και ενεργειακής αναβάθμισης δικτύου άρδευσης ευρύτερης περιοχής Δήμου Δομοκού προϋπολογισμού ύψους 2.199.760 ευρώ

3. Εκσυγχρονισμός γεωτρήσεων και δικτύων άρδευσης του Τ.Ο.Ε.Β Ξυνιάδος, προϋπολογισμού ύψους 2.200.000 ευρώ, μέσω της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

• Για τον Δήμο ΣτυλίδαςΕκσυγχρονισμός υφιστάμενου αρδευτικού δικτύου Δ.ΕΣτυλίδαςπροϋπολογισμού ύψους 2.160.000 ευρώ.

Οι δεσμεύσεις υλοποιούνταιπολύτιμοι πόροι εξασφαλίστηκαν για τη Φθιώτιδααποδεικνύοντας πως η Κυβέρνηση λειτουργεί θεσμικά, με σχέδιο και συνέπεια, επ’ ωφελεία της περιφερειακής ανάπτυξης.

Τα υπό ένταξη έργα αναμένεται να συνεισφέρουν σημαντικά στην επίτευξη βιώσιμης οικονομικής μεγέθυνσης και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχήςσε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο λόγω της ενεργειακής κρίσης που πλήττει και τον πρωτογενή τομέα.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -