0
Δημοσιεύτηκε 1 Φεβ 2015, 10:05   /   ΦΘΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

“Θύμωσε” ο Σπερχειός: Δεν περνούν τα τρένα – Έκλεισαν δρόμοι

sperxiosΚομμένη στα δυο η Ελλάδα σιδηροδρομικά – Διέκοψαν τη κυκλοφορία από Λαμία προς Φραντζή – Γοργοπόταμο – Κομποτάδες – Κωσταλέξι.

Ο Σπερχειός πλημμύρισε για ακόμη μια φορά στην κοιλάδα της Λαμίας δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στις καλλιέργειες της περιοχής, αλλά και στην κυκλοφορία.

Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες του ΟΣΕ, αφού τα δρομολόγια έχουν διακοπεί και προσπαθούν να τους μεταφέρουν με λεωφορεία.

Οι επιβάτες που ήταν να φύγουν από Λειανοκλάδι για Αθήνα με την αμαξοστοιχία των 6:50΄, τους ανακοινώθηκε ότι λόγω πλημμυρών του Πηνειού και του Σπερχειού τα τρένα διέκοψαν την κυκλοφορία.

Οι επιβάτες έφυγαν με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι, τα οποία θα περάσουν από τους σταθμούς Μπράλου, Λιλαίας, Αμφίκλειας, Τιθορέας και θα φτάσουν μέχρι τη Θήβα, όπου από έκει αθ πάρουν το τρενογια Αθήνα.

Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν με τον ΟΣΕ καλό είναι να επικοινωνήσουν για να ενημερωθούν, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν.

Έκλεισαν δρόμοι

Η τροχαία όλη τη νύχτα ήταν στο πόδι παρακολουθώντας τη στάθμη του Σπερχειού, η οποία από το απόγευμα ανέβαινε επικίνδυνα.

Τελικά μετά τα μεσάνυχτα διέκοψε την κυκλοφορία, αφού τα πράγματα έγιναν επικίνδυνα και τα νερά του ποταμού βγήκαν στους δρόμους.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί από Λαμία προς Φραντζή – Γοργοπόταμο και από Λαμία προς Κομποτάδες – Κωσταλέξι.

lamiareport.gr


Niki Giannoulidou