0
Δημοσιεύτηκε 3 Νοέ 2015, 17:12   /   ΦΘΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Ενημερωτική Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας

img 5070 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΠΟΣ ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ενημερωτική Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, μεταξύ του  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ευθύμιου Καραΐσκου και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή κ. Ανδρέα Αποστολόπουλου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας κ. Μιχάλης Πάππος, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας κ. Γεώργιος Τσαμαδιάς και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Παναγιώτης Ρούμελης,  καθώς  και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας.

img 5119 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΠΟΣ ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες και των δύο πλευρών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού ευχαρίστησε τους Διευθυντές για το έργο τους,  δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής συνεργασία, ενώ τόνισε τον κομβικό ρόλο της αστυνομίας και την αναγκαιότητα της εύρυθμης λειτουργίας της. Παράλληλα ζήτησε να ενταθούν οι προσπάθειες της αστυνομίας και να υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός εν όψει  της χειμερινής περιόδου.

 


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou