0
Δημοσιεύτηκε 1 Μαρ 2023, 13:00   /   ΦΘΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή των Ραχών

kykloforiakes-rythmiseis

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, και συγκεκριμένα στην περιοχή των Ραχών (240ο χλμ έως 242ο χλμ)  με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 1 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 23 Μαρτίου , και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Ημικόμβου (Η/Κ) Καραβόμυλου-Αχινού, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον Α.Θ.Ε. μέσω του Ημικόμβου (Η/Κ) Καραβόμυλου-Αχινού, θα ενημερώνονται έγκαιρα  με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν  μέσω παράπλευρου επαρχιακού δικτύου, μέχρι τον Α/Κ Ραχών του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου από όπου και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.


Niki Giannoulidou