0
Δημοσιεύτηκε 29 Δεκ 2013, 22:18   /   ΦΘΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Νεκρός από πυρά κυνηγού 30χρονος στη Φθιώτιδα

ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ

Νεκρός έπεσε από τα πυρά κυνηγού 30χρονος ηλεκτρολόγος που βρέθηκε να κινείται σε μονοπάτι κοντά στο χωριό Κομποτάδες 10 χιλιόμετρα δυτικά της Λαμίας.

Ομάδα κυνηγών από το χωριό Κομποτάδες βρίσκονταν στο σημείο εκείνο έχοντας στήσει καρτέρι για αγριογούρουνο.

Στην ίδια περιοχή περπατούσε μόνος του ο άτυχος 30χρονος, με καταγωγή από τον Πειραιά, ο οποίος διέμενε τις μέρες των γιορτών σε κοντινή αγροικία με τους γονείς του.

Το 30χρονο θύμα ακολουθώντας ένα μονοπάτι κατευθύνονταν για κυνήγι πουλιών σε συγκεκριμένο σημείο στο βουνό Οίτη. Μάλιστα είχε αφήσει το αυτοκίνητό του πολύ κοντά στο σημείο όπου ξεκινά το μονοπάτι ενώ η αγροικία όπου έμεναν και οι γονείς του απείχε λίγες εκατοντάδες μέτρα.

Ο 30χρονος άρχισε ανάβαση στο βουνό Οίτη για να φτάσει στο σημείο που πήγαινε συνήθως, για καρτέρι πουλιών. Φτάνοντας όμως πολύ κοντά στα σημεία που είχαν στήσει καρτέρι οι άλλοι κυνηγοί δέχτηκε πολλούς πυροβολισμούς και έπεσε νεκρός αφού ένας εκ των, κυνηγών όπως είπε, λίγο αργότερα στους αστυνομικούς «τον πέρασε για θήραμα και πυροβόλησε εναντίον του».

Ο 41 ετών κυνηγός που πυροβόλησε, ειδοποίησε αμέσως και τους υπόλοιπους κυνηγούς οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Πυροσβέστες τη 7ης ΕΜΑΚ έφτασαν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στο σημείο του ατυχήματος ενώ στη συνέχεια διοργανώθηκε επιχείρηση για να μπορέσουν να κατεβάσουν από το απόκρημνο βουνό τον νεκρό 30χρονο.

Πηγή: AMΠE μέσω  www.kathimerini.gr


Niki Giannoulidou