0
Δημοσιεύτηκε 22 Νοέ 2016, 16:30   /   ΦΘΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας με τους φοιτητές Νοσηλευτικής και Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς στο Γηροκομείο Στυλίδας

img 4197 1 ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ Ποιμαντική επίσκεψη στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Στέγη Γερόντων – Ίδρυμα Πετρή» στη Στυλίδα πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, το πρωί.

img 4198 ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
          Ο Ποιμενάρχης μας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους φοιτητές και τους αρμόδιους καθηγητές των τμημάτων Νοσηλευτικής και Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς, οι οποίοι επισκέπτονται το Γηροκομείο στα πλαίσια των μαθημάτων τους.

img 4200 ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
          Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος οι φοιτητές του τμήματος Νοσηλευτικής με τους επιβλέποντες καθηγητές τους επισκέπτονται 2 φορές την εβδομάδα όλους τους τρόφιμους του Ιδρύματος, ενώ οι φοιτητές του τμήματος Φυσικοθεραπείας με τους αρμόδιους καθηγητές τους σε καθημερινή βάση βρίσκονται στο Γηροκομείο και επικεντρώνονται σε ομάδες τροφίμων που χρειάζονται βοήθεια κυρίως λόγω διαφόρων μυοσκελετικών θεμάτων (χρονίων και μη) πάντοτε υπό την επίβλεψη του καθηγητή τους, ο οποίος και συντονίζει τις ομάδες ανάλογα με τα προβλήματα και τη σοβαρότητά τους.

img 4201 ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
          Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος τους ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας για τη πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν στο Γηροκομείο, ενώ οι καθηγητές με τους φοιτητές συνεχάρησαν τον Ποιμενάρχη μας, τον διευθυντή του Ιδρύματος Πανοσ. Αρχιμ. π. Μάξιμο Νικολόπουλο και το προσωπικό, για την άψογη λειτουργία του Ιδρύματος.

Πηγή 

imfth.gr


Niki Giannoulidou