0
Δημοσιεύτηκε 26 Ιούλ 2014, 11:07   /   ΦΘΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

ΠΑΘΕ: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Φθιώτιδα

εθνικη οδοςΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή του Λόγγου Φθιώτιδας, στο 165,2ο χιλιόμετρο, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης οδικής γέφυρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας λειτουργίας Νέας Οδού.

Ειδικότερα, από τις 07:00 της Δευτέρας 28 Ιουλίου έως τις 19:00 της Τρίτης 29 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α), στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία.  

Τέλος, από τις 07:00 της Τρίτης 29 Ιουλίου, έως τις 19:00 της Τετάρτης 30 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α), στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.    

ypodomes.com


Niki Giannoulidou