0
Δημοσιεύτηκε 4 Φεβ 2015, 12:56   /   ΦΘΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η κοιλάδα του Σπερχειού

ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΠΕΡΧΕΙΟΣΤην κήρυξη της κοιλάδας του Σπερχειού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας «προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υπάρχουσα δυσμενής κατάσταση λόγω πλημμυρικών και κατολισθητικών φαινομένων» αποφάσισε με έγγραφο που υπέγραψε χθες το απόγευμα ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Σεραφείμ Τσόκας.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης ευχαριστεί τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Σεραφείμ Τσόκα και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη για τη διαβίβαση του αιτήματος του Δήμου μας, με τη σύμφωνη γνώμη του, για την κήρυξη της κοιλάδας του Σπερχειού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Με δήλωση του ο κ. Σταυρογιάννης τονίζει: «Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας και είμαστε βέβαιοι ότι μέσω της κήρυξης της κοιλάδας του Σπερχειού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπορούν να επουλωθούν κάποια από τα τραύματα της καταστροφικής πλημμύρας σε αγρότες, επιχειρηματίες αλλά και δημότες της περιοχής».

 


Niki Giannoulidou