0
Δημοσιεύτηκε 7 Σεπ 2013, 07:57   /   ΦΘΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Άρωμα Master Chef σήμερα στη Λαμία!

λευτερης λαζαρουΤον απολαύσαμε στην τηλεόραση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του MEGA MasterChef!

Σήμερα ,Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε και στα εγκαίνια της εταιρίας Kopanis Logistics S.A.,όπου ο παλυαγαπημένος και διακεκριμένος για τις μαγειρικές δημιουργίες του,Λευτέρης Λαζάρου,προσκεκλημένος από τους αδερφούς Κοπάνη, θα βρίσκεται στα εγκαίνια της οικογενειακής επιχείρησης  έτοιμος  μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Αυτή είναι η κουζίνα που θα φιλοξενήσει το Λευτέρη Λαζάρου στις εγκαταστάσεις της Kopanis Logistics S.A.

KOYZINA KOPANIS LOGISTICS

Εδώ και 30 χρόνια η οικογενειακή επιχείρηση, που ξεκίνησε από τη Χριστίνα και Γεώργιο Κοπάνη και συνεχίζει με τους άξιους διαδόχους Γιάννη και Στέλιο Κοπάνη ,έχοντας κάνει ένα επαγγελματικό άλμα για τα τοπικά δεδομένα-και όχι μόνο- έχει εδραιωθεί στην αγορά της Στερεάς Ελλάδας κι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων!

Στη μοναδική βραδιά των εγκαινίων οι επαγγελματίες προσκεκλημένοι, εκτός από τον Master Chef Λευτέρη Λαζάρου,θα απολαύσουν τις δροσιστικές δημιουργίες του Coctail Chef Jimmy Siappa και τις πρωτότυπες “καφέ-δημιουργίες” από τον διακεκριμένο Barista Γιάννη Γαλιατσάτο!

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τις μουσικές επιλογές της ραδιοφωνικής παραγωγού Ράνιας Κωστάκη και με τραγούδια από την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στην οικογένεια Κοπάνη !

Δείτε τις εγκαταστάσεις της Kopanis Logistics S.A. στο παρακάτω video


 


Niki Giannoulidou