Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Το πρώτο εξειδικευμένο & πιστοποιημένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα για εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων

Εάν ασχολείσαι με εξαγωγές στον κλάδο της αγροδιατροφής ως εργαζόμενος ή επιχειρηματίας, η επιχείρησή σου έχει έδρα στο Νομό Φθιώτιδας και είσαι μέλος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, και επιθυμείς να διευρύνεις ή να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου σε τεχνικά, εμπορικά και διαδικαστικά θέματα, τα οποία είναι κρίσιμα για μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον εξαγωγικό τομέα, τότε κάνε την αίτησή σου μέχρι και τις 28 Μαρτίου 2022 και διεκδίκησε μία από τις 3 υποτροφίες που προσφέρει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας για δωρεάν παρακολούθηση του ολοκληρωμένου προγράμματος κατάρτισης στελεχών «Agrifood Exports 360o».

Το «Agrifood Exports 360ο» είναι το πρώτο εξειδικευμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα για εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων. Διεξάγεται για 3η συνεχή χρονιά από τον Οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» και απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που ήδη έχουν εξαγωγική δραστηριότητα ή προετοιμάζονται να την ξεκινήσουν.

Οι εισηγητές είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες, επιχειρηματίες και ακαδημαϊκοί από τις ΗΠΑ (Πανεπιστήμιο Rutgers του New Jersey) και την Ελλάδα, ενώ φέτος θα συμμετέχει και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με συγκεκριμένες θεματικές που αφορούν τη γερμανική αγορά, τη μεγαλύτερη χώρα υποδοχής των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 80 ωρών και θα υλοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας «Cultivate» του οργανισμού “Νέα Γεωργία – Νέα Γενιά”. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένο από την ACTA και περιλαμβάνει ενότητες που αφορούν μεταξύ άλλων, τις προϊοντικές και τεχνολογικές απαιτήσεις των εξαγωγών, τις στρατηγικές marketing, την έρευνα αγοράς, την προσέγγιση πελατών αλλά και τις διαδικαστικές απαιτήσεις της εξαγωγικής διαδικασίας που τίθενται από τις διεθνείς αγορές.

Κριτήρια Συμμετοχής:

1)      Να έχετε έδρα στο Νόμο Φθιώτιδας

2)      Να είστε μέλος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

3)      Να έχετε καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας, επιπέδου τουλάχιστον Β1

Συμπληρώστε την αίτηση Υποτροφίας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας μέχρι και την Δευτέρα, 28/03 στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRl7vWSKXRZO58tVYqixeoWxnincuegzTqblBblHGeaJmEZg/viewform

*Υποχρεωτική παρακολούθηση μαθημάτων 2 φορές την εβδομάδα/3 ώρες (Δευτέρα και Τετάρτη).

** Έναρξη μαθημάτων: 4 Απριλίου 2022 | Ολοκλήρωση μαθημάτων: 6 Ιουλίου 2022.

***Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους ενδιαφερομένους που θέλουν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, σύμφωνα με το χρόνο κατάθεσης της αίτησης υποτροφίας.

**** Θα ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, μέχρι και τις 30 Μαρτίου 2022.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: 28 Μαρτίου 2022

Πληροφορίες: Χριστόφορος Παπαβασιλείου, τηλ. 2231022112,

e-mail:[email protected]

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων