0
Δημοσιεύτηκε 25 Νοέ 2014, 17:30   /   ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

Ξανθιά απατεώνισσα ζητάει χρήματα για την κοπέλα που τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο στη Στυλίδα

42e117e0c4e849ea187baaf6f5afd9f6 l ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ ΡΑΧΕΣ ΑΠΑΤΗ Κάποιοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, αφού δεν διστάζουν να “παίξουν” με τον πόνο της οικογένειας της 24χρονης από τις Ράχες, που τραυματίστηκε πρόσφατα, πολύ σοβαρά σε τροχαίο στη Στυλίδα (διαβάστε σχετικά).

Τα καλά νέα είναι ότι η 24χρονη Νίκη, κατάφερε για μια ακόμη φορά να φανεί δυνατή και να ξεπεράσει τον κίνδυνο, ωστόσο ο δρόμος για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας της, είναι ακόμη μακρύς και δύσκολος.

Σήμερα η Νίκη βγήκε από την Εντατική Μονάδα και μεταφέρθηκε στη ΜΑΦ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας). Η οικογένειά της ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για το αίμα που χρειαζόταν η 24χρονη νοσηλεύτρια.

Προσοχή όμως, γιατί υπάρχουν και οι απατεώνες

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο LamiaReport, μια ξανθιά καλοντυμένη κυρία, ηλικίας 50 περίπου ετών, γυρνάει στα καταστήματα της Λαμίας και κάνει έρανο, χρησιμοποιώντας το όνομα της κοπέλας και της οικογένειάς της.

Πιο συγκεκριμένα λέει ότι η 24χρονη θα πρέπει να πάει στην Αμερική για αποκατάσταση της όρασής της, αφού έχει τυφλωθεί και άλλα πολλά ψέμματα, ζητώντας χρήματα για λογαριασμό της οικογένειας.

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport με την οικογένεια της 24χρονης, μας είπαν ότι δεν έχουν ιδέα για κάτι τέτοιο και φυσικά οι άνθρωποι έπεσαν από τα σύννεφα.

ΠΗΓΗ lamiareport.gr


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou