0
Δημοσιεύτηκε 1 Φεβ 2016, 08:32   /   ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

Απεργιακός πυρετός στη Λαμία: Το πρωί στο κέντρο και το μεσημέρι στο μπλόκο

e1ef2393737dfcc166e3ebf2783770e7 l ΜΠΛΟΚΟ ΑΝΘΗΛΗΣ ΛΑΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ   Το Παμφθιωτικό Μέτωπο έχει ραντεβού στις 2:00΄ το μεσημέρι με τους αγρότες στο μπλόκο της Ανθήλης.

Οι κινητοποιήσεις στη Λαμία θα ξεκινήσουν στις 9.30 το πρωί, με μηχανοκίνητη διαμαρτυρία από το χώρο της ΠΕΛ έως την πλατεία Διάκου.

Στις 10.30 θα γίνει η συγκέντρωση των απεργών δικηγόρων μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο και των Σωματείων και Συλλόγων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, την ίδια ώρα στην πλατεία Πάρκου.

Μίση ώρα αργότερα, στις 11.00 ξεκινά από τα γραφεία του ΤΕΕ  η διαμαρτυρία των Μηχανικών που με πορεία θα ενσωματωθούν στη συγκέντρωση του Παμφθιωτικού Μετώπου στην πλατεία Διάκου.

Στις 2:00΄ το μεσημέρι όλοι οι φορείς που έχουν συγκροτήσει το Παμφθιωτικό Μέτωπο έχουν δώσει ραντεβού στο χώρο της ΠΕΛ, όπου θα γίνει η προσυγκέντρωση και στη συνεχεία θα πάνε όλοι μαζί στο μπλόκο της Ανθήλης, όπου εκεί θα υπάρξει αποκλεισμός της εθνικής οδού για δυο ώρες,

Επίσης από σήμερα Δευτέρα ξεκινούν και οι απεργιακές κινητοποιήσεις των γιατρών της Φθιώτιδας. Σήμερα Δευτέρα και μεθαύριο Τετάρτη οι γιατροί δεν θα κάνουν συνταγογραφήσεις, ενώ την Πέμπτη συμμετέχουν στην κινητοποίηση που συναποφάσισαν οι επιστημονικοί φορείς.

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου προβλέπεται γενική παράλυση της χώρας και στη Φθιώτιδα φυσικά καθώς αναμένεται μεγάλη συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ λόγω και των κινητοποιήσεων ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ και των υπολοίπων επαγγελματικών κλάδων, για το μεγάλο θέμα του ασφαλιστικού.

lamiareport.gr


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou