
Σύμφωνα με ανακοίνωση του τοπικού γραφείου ΔΕΔΔΗΕ , το Σάββατο 25 Απριλίου θα γίνει διακοπή ρεύματος στο βορειανατολικό τμήμα της Στυλίδας από τις 08:00 έως τις 15:00 λόγω κατασκευών .
Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.
ΠΡΟΣΟΧΗ :Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!





Τι θα γίνει ρε παιδιά! Τις μισές ημέρες του μήνα και αυτές τις ώρες δεν έχουμε ηλεκτρικό σε αυτό το τμήμα! Θα τελειώσουν ποτέ αυτές οι εργασίες???