0
Δημοσιεύτηκε 18 Φεβ 2016, 13:37   /   ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

Εθελοντική Αιμοδοσία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Στερεάς Ελλάδας

       

αιμοδοσια
 ΕΝΩΣΗ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ

                                                 

                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                           
    Σας   ενημερώνουμε ότι μετά από ενέργειες  της Ένωσής  μας με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος που διατηρεί αυτή,  την ερχόμενη Τρίτη, στις 23/02/2016 απο ώρα  10: 00 έως και 13:00,  θα βρίσκεται  κινητή  μονάδα αιμοληψίας  του Γ.Ν.Ν. Λαμίας  στις εγκαταστάσεις της Π.Υ Λαμίας, που βρίσκεται στην οδό Κ.Καραμανλή 3 στη Λαμία.
   Για  όλους τους  υπόλοιπους  συναδέλφους  και συμπολίτες μας διαμένοντες εκτός του Νομού   Φθιώτιδος, που επιθυμούν  να  στηρίξουν  αυτή  τη προσπάθεια, μπορούν  στα  κατά  τόπους  Νοσοκομεία  να προσφέρουν  αίμα  για  την ενίσχυση της  τράπεζας  αίματος της  Ένωσης  Υπαλλήλων Π.Σ. Περιφέρειας  Στερεάς Ελλάδας (Κωδικός της Τράπεζας Αίματος (12243), που  εδρεύει  στο Γ.Ν.Ν. Λαμίας.
   Έως σήμερα αρκετοί συνάδελφοι αλλά και μέλη των οικογενειών τους χρειάστηκαν λόγω διαφόρων προβλημάτων υγείας, ποσότητες αίματος. Η Ένωσή μας με την Τράπεζα Αίματος που δημιούργησε πρίν αρκετά χρόνια, στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται αρωγός στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, δίπλα στον συνάδελφο που χρειάζεται το πολύτιμο, ζωτικής σημασίας αγαθό αυτό.
   Για τον λόγο αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους αλλά και οποιονδήποτε άλλον συμπολίτη μας στην ενίσχυση της τράπεζας, σε μια δύσκολη εποχή που χαρακτηρίζεται από τα συνεχή προβλήματα υγείας των συνανθρώπων μας.
   Η προσφορά αίματος είναι κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και οφείλουμε όλοι να την στηρίξουμε!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
      ΜΙΧΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                               ΥΦΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Niki Giannoulidou