Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

“Ελαιοτεχνία 2014” και προσφορά ελαιολάδου σε 150 οικονομικά αδύναμες οικογένειες

ελαιοτεχνια 2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Ελαιόλαδο για τον άνθρωπο- Ελαιοτεχνία

Η Ελαιοτεχνία 2014 είναι γεγονός και πραγματοποιείται φέτος συνδιοργάνωση με το Οινόραμα 2014, έκθεση κρασιού και αποσταγμάτων. Δημιουργούμε ένα θεσμό για την προβολή και προώθηση του ελαιοκομικού-οινοποιητικού κλάδου. Στο πλαίσιο της Ελαιοτεχνία Μεσογειακής έκθεσης ελαιολάδου πραγματοποιείται ο διαγωνισμός Χρυσό Αριστείον εξαιρετικού παρθένου Ελαιόλαδου ο οποίος θα απονείμει τα βραβεία: Χρυσό, αργυρό, χάλκινο αριστείον, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

http://eleotexnia.gr/dkotinos.html

Συγχρόνως ξεκινάμε την δημιουργία των Cafesophy πολυχώρων απόλαυσης καφέ. www.linkedin.com/company/cafesophy

 

Κοινοποιούμε την ενέργεια Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης της έκθεσης.

Στόχος είναι-πέραν του να είμαστε επαγγελματικά αποδοτικοί-να συνεισφέρουμε στην Ελληνική κοινωνία που τόσο δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση. Στην προσπάθεια μας αυτή αρωγός είναι ο σύλλογος Φροντίδα. Ένας από τους σκοπούς του είναι η στήριξη με τρόφιμα 150 οικογενειών με παιδιά με ειδικές ανάγκες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Δείτε στο τέλος του κειμένου σύντομο ιστορικό του συλλόγου.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν, επιχειρήσεις ελαιολάδου για την παραχώρηση ποσοτήτων ελαιολάδου για την ανακούφιση συμπολιτών μας. Οποιαδήποτε ποσότητα ελαιολάδου είναι αποδεκτή, από 10 λίτρα ελαιόλαδο μέχρι όποια ποσότητα επιθυμεί κάθε επιχείρηση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Διάθεση ελαιολάδου για τις 150 οικογένειες που στηρίζει ο Σύλλογος «Φροντίδα». (*)

 

Οι επιχειρήσεις που αποφασίσουν την διάθεση ελαιολάδου θα έχουν έξτρα προβολή μέσα από ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί κατά τις μέρες λειτουργίας της έκθεσης. Σημειώστε ότι δεκτή είναι οποιαδήποτε ποσότητα. Περιμένουμε λοιπόν την άμεση ανταπόκρισή σας. Μπορείτε να επικοινωνείτε είτε με την εταιρεία Ελαιοτεχνία-Eleotechnia, είτε κατευθείαν με τον σύλλογο στα τηλέφωνα επικοινωνίας που βρίσκονται στo τέλος του κειμένου.

Ο Σύλλογος «Φροντίδα» είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down. Ιδρύθηκε το 2008 στον Πειραιά με σκοπό να προσφέρει κοινωφελές έργο στις οικογένειες που καταφεύγουν στην αναζήτηση βοήθειας λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν, με την ενεργοποίηση των ίδιων των γονιών των «παιδιών με ιδικές ικανότητες». Ο Σύλλογος «Φροντίδα» είναι αναγνωρισμένο ως φιλανθρωπικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Πιστοποιημένο από το Υπουργείο Υγείας και από το πρωτοδικείο με αριθ. 7483/2008 και με ΦΕΚ. 1997/Β/2013. Διοικείται από 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο και εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την Νομαρχία Πειραιά. Ο Σύλλογος μας πιστεύει ότι οι συμπολίτες μας με αναπηρία δεν παύουν να αποτελούν φορείς προσωπικής ελευθερίας, αξιοπρέπειας και δημιουργικότητας, έχουν μεν ειδικές ανάγκες, όμως διαθέτουν ασφαλείς και ειδικές δυνατότητες, τις οποίες αναπτύσσουν με αξιοθαύμαστο τρόπο, τους μηχανισμούς αναπλήρωσης. Τα άτομα με αναπηρία δεν είναι ούτε κοινωνικοί παραβάτες, ούτε απόβλητοι, αλλά άνθρωποι που αποκλίνουν από έναν ιδεατό τύπο «μέσου ανθρώπου». Είμαστε ενάντια σε οποιαδήποτε προκατάληψη, κοινωνική ανισότητα, στάση απόρριψης και εμπαιγμού, απέναντι στα άτομα με αναπηρία, κοντά όμως στην ανάδειξη και στήριξη των αυτονόητων ανθρώπινων δικαιωμάτων τους, την μόρφωση, την υγεία, την εργασία, τη ζωή. Ο Σύλλογος «Φροντίδα» ξεκίνησε από ανάγκη και επιθυμία των γονέων αυτών των παιδιών. Στα λίγα χρόνια της ύπαρξής του έχει καταφέρει να βοηθήσει πολλές οικογένειες με παιδιά που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα. Οι δραστηριότητες του Συλλόγου μας ποικίλουν και αγκαλιάζουν το πρόβλημα των οικογενειών, αλλά και των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας που χρειάζονται βοήθεια.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ, ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ: 2107568888 [email protected]    www.eleotexnia.gr

Τηλ: 2104908631, 2117205287 [email protected]   www.frodida.gr

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Τελευταία Νέα

Άνυδρο: Τους «χτύπησε» το ρεύμα εν ώρα εργασίας

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο χωριό Άνυδρο. Δύο εργάτες κατά τη διάρκεια της εργασίας τους,  ακούμπησαν σε καλώδιο...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων