2
Δημοσιεύτηκε 31 Δεκ 2014, 01:16   /   ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

Επεισόδιο μεταξύ Γκλέτσου και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

590 66ea23964cf40f6ab58aaf13402b594e ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ Σε άγριο καυγά εξελίχθηκε η συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Στυλίδας και επικεφαλής της Τελείας, Απόστολος Γκλέτσος, με την αντιπεριφεριάρχη Νικολέτα Πανδή και τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου (ΣΥΡΙΖΑ) στην Κέρκυρα.
Όταν η συζήτηση στράφηκε στις εκλογές, οι τοποθετήσεις του Απόστολου Γκλέτσου για τον Αλέξη Τσίπρα στάθηκαν αφορμή για να ανέβουν οι τόνοι με τον δήμαρχο Στυλίδας να αποχωρεί, ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια…

Το επίμαχο σημείο στο βίντεο είναι από το 12ο λεπτό.


Η δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου για το επεισόδιο

“Ντρέπομαι πραγματικά για τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, επειδή είπα την άποψη μου, που θα τη λέω και θα την ξαναλέω «ότι ο κ. Τσίπρας κάνει μόνο για μέλος δεκαπενταμελούς» και όχι για πρωθυπουργός, μας φέρθηκε με το χειρότερο τρόπο σαν τους τελευταίους αλήτες του δρόμου. Έτσι θέλει να Κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Έτσι; Χωρίς Δημοκρατία; Ο κύριος αυτός είναι Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, είμαι Δήμαρχος και αρχηγός κόμματος και για την άποψή μου, που δεν την κρύβω η συμπεριφορά του ήταν η χειρότερη. Επίσης η Αντιπεριφερειάρχης τον επιβράβευε για τη συμπεριφορά του”.

ΠΗΓΗ enikos.gr


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou