0
Δημοσιεύτηκε 10 Σεπ 2018, 14:10   /   ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

H Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας στο Raches4Life

img_0241.jpg

H Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας φόρεσε τα γαλάζια μπλουζάκια Raches4Life στον αγώνα δρόμου – περιπάτου 4 χιλιομέτρων, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχουμε στον αγώνα Raches4Life!  Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Wheeling2help σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Ελληνική  Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας.

Ο σκοπός είναι ιδιαίτερα σημαντικός, να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να προμηθευτεί το νοσοκομείο Λαμίας, ένα βιντεολαρυγγοσκόπιο για τις ανάγκες του.

Το βίντεολαρυγγοσκόπιο είναι ένα ισχυρό και αξιόπιστο εργαλείο για αναισθησιολόγους, χειρούργους και ιατρούς σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Είναι η ιδανική λύση για τη διασωλήνωση ασθενών με δύσκολους αεραγωγούς, καθώς καθιστά ευκολότερη την εύρεση της γλωττίδας, συμβάλλοντας στη σωστή διασωλήνωση.

Σήμερα στις Ράχες Φθιώτιδας πανηγυρίζουμε τον εθελοντισμό! Όλοι μαζί στείλαμε ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη μας προς τον άγνωστο ασθενή!

Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και πολλά μπράβο σε όλους!!!

Αλεξάνδρα Βεντούρη-Νασοπούλου

img_0242.jpg

img_0243.jpg

img_0244.jpg


Niki Giannoulidou