0
Δημοσιεύτηκε 2 Απρ 2020, 10:24   /   ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

Η Αντικαρκινική Στυλίδας στο πλευρό των παιδιών της “Κιβωτού του Κόσμου”

91497033 559150388293471 7343805944813322240 n 1 617x617 ΣΤΥΛΙΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΑΣΧΑ 2020 ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΣΤΥΛΙΔΑΣ * !

ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
Αγαπητές φίλες και φίλοι,
η εκδρομή μας με προορισμό τη Κιβωτό του Κόσμου και τη προσκηνυματική μας επίσκεψη στην Ιερά μονή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου όπως γνωρίζετε ολοι ακυρώθηκε λόγω των ειδικών συνθηκών που περνάει η χώρα μας.
Ο Κύριος όμως σκοπός μας ο οποίος ήταν η προφορά ειδών διατροφής κλπ στα 400 παιδια της Κιβωτού του κόσμου με επικεφαλή το Πατέρα Αντώνιο,επιτεύχθηκε με το καλύτερο τρόπο.
Μέσα στις δύσκολες αυτές συνθήκες που ζούμε το τελευταίο καιρό οι συμπολίτες μας απέδειξαν για μία ακόμη φορά έμπρακτα την Ευαισθησία τους και ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμά μας προσφέροντας ότι ήταν δυνατό,ακόμα και απο το υστέρημα τους ,ετσι ώστε να μεταφέρουμε ενα αξιοπρεπέστατο φορτίο με διαφορα ειδη που εχουν ανάγκη τα παιδιά και δίνοντας τους μια μικρή ανάσα εν όψει των εορτών του Πάσχα !!!
Η Φιλανθρωπία μια λέξη που εχει φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου , κι όμως ανάμεσα μας υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που προσφέρουν , που δίνουν ανιδιοτελώς και αγαπούν τον άνθρωπο!!
Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Παραρτηματος Αντικαρκινικης Στυλιδας και Ανατολικής Φθιωτιδας ευχαριστούν όλους όσους ανταποκρίθηκαν και μας στήριξαν σ’αυτή μας τη προσπάθεια και τους ευχόμαστε ολόψυχα οικογενειακή και Προσωπική Υγεία και οτι καλύτερο στις οικογένειες τους !!!!
Με Υγεία και Υπομονή να υποδεχθούμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ !!!!!

Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou