0
Δημοσιεύτηκε 15 Φεβ 2021, 09:50   /   ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

Κλειστή η Εθνική Αθηνών – Λαμίας: Ουρές χιλιομέτρων & ταλαιπωρία – Γιατί έκλεισε

screen shot 2021 02 15 at 09.47.31 617x333 ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΜΗΔΕΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Μποτιλιάρισμα και απίστευτη κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, που είναι κλειστή από τα ξημερώματα εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης. «Δική μου απόφαση να κλείσει ο δρόμος για να μην κινδυνεύσει κανείς» είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Η κακοκαιρία «Μήδεια» έφτασε στην Αττική και τα ξημερώματα δόθηκε η εντολή να κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας, από τη γέφυρα Καλυφτάκη.

Πολλοί απόρησαν με την απόφαση να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, εξαιτίας της χιονόπτωσης που προκαλούσε η κακοκαιρία.

Μοιραία, δεν άργησε να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα πολλών χιλιομέτρων, αφού στη γέφυρα Καλυφτάκη η τροχαία οδηγούσε τα αυτοκίνητα στον παράδρομο για να κάνουν αναστροφή.

Οι εικόνες που δημιουργήθηκαν από πολύ νωρίς το πρωί, είναι ενδεικτικές…

 

kalyftaki kinisi 1200x900 ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΜΗΔΕΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ    kalyftaki kinisi1 1200x900 ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΜΗΔΕΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ    kalyftaki kinisi2 1200x701 ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΜΗΔΕΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ    kalyftaki kinisi4 1200x900 ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΜΗΔΕΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ    kalyftaki kinisi3 1200x900 ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΜΗΔΕΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ    kalyftaki kinisi6 1200x900 ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΜΗΔΕΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ    kalyftaki kinisi7 1200x900 ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΜΗΔΕΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Χρυσοχοΐδης: Δική μου απόφαση να κλείσει η Αθηνών – Λαμίας

Αρκετές ήταν οι φωνές που ακούστηκαν γιατί έκλεισε η Εθνική Οδός και ταλαιπωρήθηκαν χιλιάδες πολίτες που πήγαιναν στις δουλειές τους, ταλαιπωρήθηκαν για ώρες ή αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ότι ήταν δική του απόφαση να κλείσει η Αθηνών Λαμίας από την Καλυφτάκη.

«Η Εθνική Οδός έκλεισε με δική μου απόφαση για να μην εγκλωβιστεί και κινδυνέψει κανείς, καθώς η χιονόπτωση είναι σφοδρή», είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και τόνισε, δε, ότι τα εκχιονιστικά μηχανήματα είναι επί τόπου και η κατάσταση θα αξιολογηθεί εκ νέου το μεσημέρι.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

newsit.gr


Niki Giannoulidou