0
Δημοσιεύτηκε 15 Φεβ 2021, 09:50   /   ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

Κλειστή η Εθνική Αθηνών – Λαμίας: Ουρές χιλιομέτρων & ταλαιπωρία – Γιατί έκλεισε

Screen Shot 2021-02-15 at 09.47.31

Μποτιλιάρισμα και απίστευτη κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, που είναι κλειστή από τα ξημερώματα εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης. «Δική μου απόφαση να κλείσει ο δρόμος για να μην κινδυνεύσει κανείς» είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Η κακοκαιρία «Μήδεια» έφτασε στην Αττική και τα ξημερώματα δόθηκε η εντολή να κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας, από τη γέφυρα Καλυφτάκη.

Πολλοί απόρησαν με την απόφαση να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, εξαιτίας της χιονόπτωσης που προκαλούσε η κακοκαιρία.

Μοιραία, δεν άργησε να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα πολλών χιλιομέτρων, αφού στη γέφυρα Καλυφτάκη η τροχαία οδηγούσε τα αυτοκίνητα στον παράδρομο για να κάνουν αναστροφή.

Οι εικόνες που δημιουργήθηκαν από πολύ νωρίς το πρωί, είναι ενδεικτικές…

 

      

Χρυσοχοΐδης: Δική μου απόφαση να κλείσει η Αθηνών – Λαμίας

Αρκετές ήταν οι φωνές που ακούστηκαν γιατί έκλεισε η Εθνική Οδός και ταλαιπωρήθηκαν χιλιάδες πολίτες που πήγαιναν στις δουλειές τους, ταλαιπωρήθηκαν για ώρες ή αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ότι ήταν δική του απόφαση να κλείσει η Αθηνών Λαμίας από την Καλυφτάκη.

«Η Εθνική Οδός έκλεισε με δική μου απόφαση για να μην εγκλωβιστεί και κινδυνέψει κανείς, καθώς η χιονόπτωση είναι σφοδρή», είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και τόνισε, δε, ότι τα εκχιονιστικά μηχανήματα είναι επί τόπου και η κατάσταση θα αξιολογηθεί εκ νέου το μεσημέρι.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

newsit.gr


Niki Giannoulidou