0
Δημοσιεύτηκε 16 Ιούν 2014, 10:30   /   ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

Ξεκινούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος του Αγ.Κωνσταντίνου & των Καμένων Βούρλων

ΠΑΘΕ ΣΗΡΑΓΓΑΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με στόχο τη διενέργεια εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σηράγγων.  

Ειδικότερα:
–    Από την Τρίτη 17 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 19 Ιουνίου, η κυκλοφορία προς Λαμία θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Λογγού στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων έως τον δυτικό ημικόμβο Καμένων Βούρλων. Η κυκλοφορία  προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά.

–    Από την Τρίτη 24 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 26 Ιουνίου, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται από τον δυτικό ημικόμβο Καμένων Βούρλων στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων έως τον ανισόπεδο κόμβο Λόγγου. Η κυκλοφορία  προς Λαμία θα διεξάγεται κανονικά.

Όλες οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύουν για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες από τις 08:00 έως τις 19:00.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.


Niki Giannoulidou