0
Δημοσιεύτηκε 13 Απρ 2016, 11:10   /   ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

Ο Σεβασμιώτατος με τους φοιτητές Νοσηλευτικής και Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς στο Γηροκομείο Στυλίδας

  

  
Ποιμαντική επίσκεψη στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Στέγη Γερόντων – Ίδρυμα Πετρή» στη Στυλίδα πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος την Τρίτη 12 Απριλίου, το πρωί.  
Ο Ποιμενάρχης μας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους φοιτητές και τους αρμόδιους καθηγητές των τμημάτων Νοσηλευτικής και Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς, οι οποίοι επισκέπτονται το Γηροκομείο στα πλαίσια των μαθημάτων τους, αλλά και τους μαθητές του τμήματος Βοηθών Νοσηλευτών του 2ου ΕΠ.ΑΛ Λαμίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στο Ίδρυμα.

  
Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος οι φοιτητές με τους επιβλέποντες καθηγητές τους επισκέπτονται 3 με 4 φορές την εβδομάδα όλους τους τρόφιμους του Ιδρύματος και συνομιλήσουν μαζί τους επικεντρώνονται σε ομάδες τροφίμων που χρειάζονται βοήθεια κυρίως λόγω διαφόρων μυοσκελετικών θεμάτων (χρονίων και μη) πάντοτε υπό την επίβλεψη του καθηγητή τους, ο οποίος και συντονίζει τις ομάδες ανάλογα με τα προβλήματα και τη σοβαρότητά τους.

  
 Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος τους ευχαρίστησε για τη πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν στο Γηροκομείο και διένειμε σε όλους από μία μικρή ευλογία, ενώ οι καθηγητές με τους φοιτητές συνεχάρησαν τον Ποιμενάρχη μας, τον διευθυντή του Ιδρύματος Πανοσ. Αρχιμ. π. Μάξιμο Νικολόπουλο και το προσωπικό, για την άψογη λειτουργία του Ιδρύματος.

imfth.gr


Niki Giannoulidou