0
Δημοσιεύτηκε 6 Οκτ 2013, 10:15   /   ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

Προσφέρετε τα φάρμακα που δε χρησιμοποιείτε στο Κοινωνικό Ιατρείο Λαμίας

κοινωνικο ιατρειοΤο Κοινωνικό Ιατρείο, το οποίο λειτουργεί στην πόλη της Λαμίας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, τον Δήμο Λαμιέων και τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδος, μετρά ήδη 16 μήνες ζωής ενώ περισσότεροι από 1300 ανασφάλιστοι και άνεργοι συμπολίτες μας έχουν βρει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, πράγμα που δείχνει το σημαντικό έργο που επιτελείται σε αυτό.

Προκειμένου να ενισχυθεί η δράση του, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το πρωί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση φαρμάκων και φαρμακευτικού υλικού στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

Από νωρίς βρέθηκε στο περίπτερο που είχε στηθεί στην πλατεία Πάρκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Λεωνίδα Αναγνωστόπουλο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο του Δήμου Λαμιέων κ. Κωνσταντίνο Μουστάκα.  Κατόπιν ο Σεβασμιωτατος παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικά Μέσα Ενημερώσεως, όπου αναφέρθηκε στην συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Κοινωνικού Ιατρείου για συγκέντρωση φαρμάκων.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προσφέρετε φάρμακα τα οποία δεν χρησιμοποιείτε και έχουν περιθώριο ισχύος έξι μηνών στους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς και στο Κοινωνικό Ιατρείο για να δοθούν στους έχοντες ανάγκη ανασφάλιστους αδελφούς μας. Το Κοινωνικό Ιατρείο λειτουργεί από τις 2:30 το μεσημέρι έως τις 5:00 το απόγευμα, καθημερινά από εθελοντές ιατρούς όλων των ειδικοτήτων μετά από τηλεφωνικά ραντεβού που μπορεί να κλείνει κάθε ενδιαφερόμενος στο τηλέφωνο 22310 22808.

www.imfth.gr


Niki Giannoulidou