0
Δημοσιεύτηκε 3 Ιούν 2017, 10:25   /   ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

Raches4Life – Τώρα η ανάγκη γίνεται ακόμα πιο επιτακτική…

unnamed-1.jpg

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στην παραλία Ραχών  διοργανώνουμε έναν αγώνα δρόμου-περιπάτου 5 χιλιομέτρων ,  με σκοπό τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Ήδη η κλοπή  μηχανημάτων από το Νοσοκομείο μας   προμηνύει δυσάρεστες καταστάσεις, επικινδυνότητα για την υγεία  και  αρκετή ταλαιπωρία για τους συμπολίτες μας . Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να εθελοτυφλούμε απέναντι σε πραγματικά προβλήματα ή να περιμένουμε επίλυση ή  κρατική μέριμνα.

Τα χρήματα- για το σκοπό-  συλλέγονται  από την πώληση T-shirts  «Raches4Life – Ράχες για τη Ζωή» τα οποία διατίθενται στην τιμή των 5 € καθώς και από ιδιώτες που επιθυμούν να κάνουν κάποιο είδος χορηγίας.

Τα κόκκινα μπλουζάκια Raches4Life, μπορείτε να τα βρείτε πλέον στο νέο μας στέκι, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου & Κολοκυθά , Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 11:00-13:00 & 19:00-21:00) , καθώς και   Σάββατο 11:00-13:00.

Αν είστε σύλλογος/φορέας/επιχείρηση και θα θέλατε να στηρίξετε την προσπάθεια μέσω χορηγίας ή οργάνωση εκδήλωσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διοργάνωση μέσω facebook: https://www.facebook.com/raches4life/

είτε τηλεφωνικά στο 6987757229, συντονιστής Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης.

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Wheeling2help σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Στυλίδας και την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων και κορυφώνετε στις 11 Ιουνίου 2017 ,  11:00 π.μ. στην παραλία Ραχών, που σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Φορέστε το κόκκινο μπλουζάκι και …………σας περιμένουμε !!!!

Το έχουμε ανάγκη όλοι !!!!


Niki Giannoulidou