0
Δημοσιεύτηκε 30 Δεκ 2015, 14:11   /   ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

Στερεά Ελλάδα: Σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων

 img 0741 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ    
Εν όψει των έντονων καιρικών φαινομένων, που σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ξεκινούν από το βράδυ της 30/12 και θα διαρκέσουν μέχρι την 1/1, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, Ευθύμιου Καραΐσκου σύσκεψη, για το συντονισμό, την οργάνωση και την αντιμετώπιση των φαινομένων από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Π.Ε.φθιωτιδας .

Μετά τη σύσκεψη ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Βρισκόμαστε σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των φαινομένων, τόσο από άποψης μηχανολογικού εξοπλισμού και προσωπικού της Π.Ε. Φθιώτιδας, όσο και από ιδιωτικά μηχανήματα σε επιφυλακή .

Παρακαλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται βάσει του κώδικα οδικής κυκλοφορίας για να μη δημιουργούνται επιπλέον προβλήματα»

Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τα μέτρα αυτοπροστασίας από χιονόπτωση ή παγετό, από το site της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας www.pste.gov.gr , ενώ μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά σε εικοσιτετράωρη βάση με το κέντρο επιχειρήσεων της Π.Ε. Φθιώτιδας στα τηλ. 2231032246 και 2231351292.


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou