Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Τι γίνεται με τις παιδικές χαρές στην Πελασγία;

Ερώτηση προς το Δήμο Στυλίδας απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Πελασγίας Αθανάσιος Μάρης,με θέμα τη λειτουργία των παιδικών χαρών του χωριού.

Παρακάτω ακολουθεί η απάντηση του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Στυλίδας, Χρήστου Αλεξίου.

[gview file=”https://stilida.com/media/2020/05/15-5-2020.docx”]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια από τις αρχές του συνδυασμού μας είναι η διαφάνεια και επειδή οφείλουμε να προστατεύουμε τους δημότες από την παραπληροφόρηση, τη δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων, με αφορμή σχετικό έγγραφο του προέδρου του τοπικού Συμβουλίου Πελασγίας κ. Μαρή, το οποίο παραθέτουμε στη συνέχεια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα πραγματικά γεγονότα που αφορούν στις παιδικές χαρές στη τοπική κοινότητα Πελασγίας.

Αναφορικά, στις αρχές Μαρτίου, ο πρόεδρος, παρέστη στον έλεγχο, συμμετείχε στη συζήτηση για τη δημιουργία μελέτης ανακατασκευής των παιδικών χαρών της Κοινότητας, προτείνοντας μάλιστα κάποιες ιδέες και επομένως έχει την πλήρη γνώση για τη διαδικασία που αφορά τόσο στη μελέτη όσο και στην κατασκευή τους.

Επίσης, ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας το απαραίτητο χρονικό διάστημα που απαιτείται για την υλοποίηση του έργου αυτού και μάλιστα ο ίδιος εκδήλωσε το ενδιαφέρον να προβεί στην αποτύπωση του τοπογραφικού των παιδικών χαρών της Κοινότητας.

Βεβαίως κάθε προσφορά είναι αποδεκτή, όπως και του προέδρου, πλην όμως το τοπογραφικό σχέδιο το οποίο προσφέρθηκε να συντάξει στάλθηκε με καθυστέρηση 40 ημερών και μετά από δεύτερη τηλεφωνική υπενθύμιση εκ μέρους μου, με αποτέλεσμα να είναι το μόνο τοπογραφικό που δεν είχαμε στη διάθεσή μας για την ολοκλήρωση μελέτης που συνεπάγεται και τη σημαντική καθυστέρηση της υλοποίησης του έργου. Ο πρόεδρος λοιπόν, ως όφειλε και γνώριζε,  έπρεπε να ενημερώσει τους δημότες αφενός για τους λόγους που είναι κλειστές οι παιδικές χαρές και αφετέρου για το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης τους και της επαναλειτουργίας τους.

Τέλος, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρξε άψογη συνεργασία και συνεχής επικοινωνία μεταξύ εμού και των εντεταλμένων-αντιδημάρχων Πελασγίας και όχι μόνο για το ζήτημα των παιδικών χαρών, αλλά και για  θέματα αθλητισμού που απασχολούν τη δημοτική ενότητα, πλην του Προέδρου Συμβουλίου  της Κοινότητας, ο οποίος προτιμά να επικοινωνεί μαζί μου μόνο δια αλληλογραφίας.

Όσον αφορά στις παιδικές χαρές, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχει ολοκληρωθεί η μελέτη σε ολόκληρο το Δήμο και σύντομα θα προχωρήσουμε στη δημοπράτηση του έργου.

 

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

Αθλητισμού και Νέας Γενιάς

Αλεξίου Χρήστος

[gview file=”https://stilida.com/media/2020/05/paidikes-xares.pdf”]

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Δήμος Στυλίδας: Πρόσκληση σε Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ Πρόσκληση σε Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής (Άρθρο 67Α παρ.3 του Ν.3852/2010) Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 4η Μαρτίου,...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -